Společnost Solight Holding exkluzivně zastupuje anglickou značku spotřebičů Morphy Richards

Na počátku července se společnost Solight Holding, s.r.o. stala exkluzivním zástupcem anglické značky Morphy Richards na území České republiky a Slovenska. Tato značka přináší již osmdesát let na evropský i světový trh malé domácí elektrospotřebiče, které vynikají inovativním designem, kvalitou a spolehlivostí.

Získáním této renomované anglické značky jsme rozšířili naše dosavadní produktové portfolio o unikátní domácí elektrospotřebiče. Věříme, že naplníme důvěru a očekávání společnosti Morphy Richards a poskytneme všem naším zákazníkům kvalitní služby a servis,“ říká Petr Vondráček, marketingový manažer společnosti Solight Holding, s.r.o.

Společnost Solight Holding, s.r.o. se zabývá dovozem zboží vybraných značek a jejich distribucí do sítí obchodních řetězců, velkoobchodů i maloobchodů v České republice a na Slovensku již od roku 2009. Ve svém produktovém portfoliu nabízí renomované značky
nejen z oblasti výroby pouzder na notebooky a prvků na ukládání a organizování elektronických, foto, video a audio přístrojů, ale i z distribuce AV a elektro příslušenství. Zároveň disponuje vlastní značkou Solight. V roce 2012 rozšířila svůj sortiment o britskou značku Dyson a tím se zaměřila i na spotřebiče pro domácnost.

V červenci tuto oblast rozšířil anglický výrobce Morphy Richards. Tato společnost s osmdesátiletou tradicí výroby malých domácích elektrospotřebičů pokrývá svými výrobky téměř celý svět. Na 90 % britských domácností vlastní minimálně jeden výrobek a v Evropě podíl na trhu činí 25 %. Od roku 2000 značka expanduje i do zámoří. Své místo si našla v Kanadě, Austrálii, Rusku a Jihoafrické republice. Za úspěchem výrobků se skrývá filozofie společnosti, která si zakládá na neustálých inovacích a spolehlivosti. Působivý design zaujme moderním i retro stylem. Nejvyšší výrobní standardy nabízejí stylové a uživatelsky příjemné produkty do všech typů domácností.

   

Zdroj: Solight Holding

Foto – Image fotografie od Morphy Richards, inovativní žehlička Vapour

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010