Samson vítá nový rok se speciálem Bock

Pivovar Samson si pro spotřebitele připravil pro začátek roku příjemné překvapení. V nejstarším českobudějovickém pivovaru uvařili nový speciál s názvem Samson Bock.

Jsme hrdým nositelem tradic našeho pivovaru, který byl založen v roce 1795. Našim zákazníkům přinášíme silné plnosladové pivo typu Bock, při jehož výrobě jsme se inspirovali umem našich bývalých sládků z konce 19. století,“ říká generální ředitel Pivovaru Samson Daniel Dřevikovský.

 „Bock je silnější než běžná piva, má 6,1 procenta alkoholu. Pivní znalci ocení ovocné tóny piva s aromatickými silicemi Žateckého chmelu snoubící se s jemnou chutí karamelového sladu. Pro každého sládka je to vždy svátek, když může ukázat své umění a zkombinovat výrobní postupy se správným poměrem surovin tak, aby ve výsledném produktu rozehrál nevšední symfonii vůní a chutí, “ říká sládek Pivovaru Samson Radim Lavička.

Samson připravil speciál po celých 16 letech. Českobudějovický pivovar je v Česku jedním z mála průmyslových pivovarů, který kategorii Bock v současnosti nabízí. Bock je k dispozici v lahvích a v sudech. Distribuce se zaměřuje především na Jihočeský kraj. Pivovar Samson uvařil jednu várku této limitované edice.

Náš pivovar v posledních letech jednoznačně posiluje pozici na trhu v Česku i v zahraničí. Pro naše zákazníky je silné pivo kategorie Bock dalším důkazem, že rozšiřujeme a zkvalitňujeme naše produktové portfolio,“ dodává Dřevikovský.

Zdroj a foto: Pivovar Samson

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010