S Balíkobotem lze expedovat do celého světa

Nezávislá služba Balikobot.cz, která pomáhá firmám agregovat přepravní služby a zefektivnit systém expedice a sledování zásilek, nově podporuje přímé datové API napojení na globální přepravce TNT a UPS, se kterými lze expedovat zásilky do celého světa. Balikobot.cz dále rozšiřuje své působení také na Slovensko, kde nově podporuje napojení na Slovenskou poštu a DHL Parcel Slovensko a připravuje napojení na Slovak Parcel Service.

„To, že čas jsou peníze, platí v oblasti expedice zásilek snad ještě víc než kdekoli jinde. Máme radost, že naši klienti nyní mohou zefektivnit systém expedice do zahraničí vedle přepravce DHL Express také u zásilek přes globální přepravce TNT a UPS, a šetřit tak svůj drahocenný čas a peníze,“ říká Martin Šauer, jednatel Balikobot.cz a dodává: „Věřím, že možnost sloučení více přepravců do jednotného systému a automatizace a zrychlení procesů expedice bude atraktivní také pro firmy na slovenském trhu, kde začínáme nově nabízet naše služby.“  


Martin Šauer

Balíkobot zajišťuje firmám automatickou expedici zásilek a přímé napojení do 22 přepravních služeb, např. Česká pošta, PPL, DPD, Geis, GLS, Intime, Zásilkovna, Uloženka, TOPTRANS, DHL Express, Pošta bez hranic nebo Slovenská pošta. Také podporuje dalších více než 150 aktivních služeb přepravců, mezi kterými jsou balíkové přepravy, paletové přepravy, odběrná místa, ale i zasílání do celého světa. K realizaci přímého napojení lze využít jeden z 50 připravených modulů v ERP, WMS nebo e-shopových systémech, případně se lze napojit přímo. Balíkobot ušetří při expedici zásilek průměrně 36 % času zaměstnanců. Cena přepravy i uzavřené smlouvy s přepravci zůstávají zachovány. Balíkobot není přepravní služba, ale technologie pro automatickou expedici, tisk štítků a sledování zásilek. Expedice tak může probíhat přímo z firemního systému, je automatická a díky propracované validaci disponuje nulovou chybovostí. Hlavním přínosem pro firmy je ale úspora desítek procent času při expedici zásilek.

https://www.youtube.com/watch?v=TjUv-HPywVA

Zdroj a foto: Balikobot.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010