RunCzech spouští novou kampaň „Zkus to ve čtyřech“

Pořadatel již tradičních běžeckých závodů nejen v České republice, společnost RunCzech, spouští mediální kampaň podporující jeden z novějších formátů, a to O2 Pražskou štafetu, která je ve společnosti běžců stále více populární.

Jde o třetí ročník závodu, který proběhne 13. a 14. června 2018 v pražské Stromovce, s kapacitou 2 000 týmů. Součástí štafety je i mnoho neběžeckých aktivit, jako je piknik nebo koncert přímo v areálu. Na své si přijdou i děti, pro které je připraven zábavný Bambini Run dlouhý 100, 150 či 200 metrů.

Kampaň poběží od 3. ledna prostřednictvím sociálních sítí, online i off-line médií a PR aktivit. Ústředním motivem kampaně je slogan „Zkus to ve čtyřech“, poukazující právě na čtyřčlenný týmový závod, který je pro začátečníky se svou délkou 5 kilometrů ideální.

Filozofií štafety je strávit aktivní podvečer ve společnosti přátel, kolegů nebo rodiny. RunCzech k tomu zajišťuje pohodlné zázemí a místa pro odpočinek. Přihlášky na O2 Pražskou štafetu jsou již spuštěny. Za čtyřčlenný tým zaplatíte celkem 2 600 Kč.

 

Zdroj a foto: RunCzech

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010