ROSSMANN ve Štěrboholech se otevřel pro první zákazníky

Dnes ráno se otevřela nová prodejna ROSSMANN v novém obchodním centru ve Štěrboholech. Tato pobočka vznikla v duchu zcela nového obchodního konceptu a nakupující se mohou těšit na rozšířenou nabídku sortimentu i moderní prostory. Prodejna je součástí dlouhodobé strategie společnosti, jež v tomto roce zmodernizovala desítky prodejen a zároveň rozšířila prodejní síť do dalších regionů.

Koncept prodejny jsme navrhli tak, abychom co nejvíce vyhověli zákazníkům a zpříjemnili jim tak nákupní zážitek. Důraz byl kladen především na jednoduchý a vzdušný interiér s přehledně uspořádaným zbožím, kde se zákazník rychle zorientuje díky chytré sortimentní navigaci,“ vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN. Vedle toho na speciální akce a nejnovější slevy upozorňují také akční čela. Prodejna se k tomu chlubí moderní vstupní zónou i pokladnami.

Na své si přijdou maminky i milovníci zdravého životního stylu

Nová pobočka je již třiadvacátou v Praze.  Na prodejní ploše 395 m2 nabízí kromě moderních prostor také velmi širokou nabídku drogistického i nedrogistického sortimentu.

„Velkou pozornost jsme věnovali mimo jiné širokému výběru zdravé výživy, oblíbené biokosmetiky, tělové a vlasové kosmetiky, luxusní péče o pleť či bohaté nabídky trendy dekorativní kosmetiky. Nezapomněli jsme ani na maminky – pro ty nejmenší jsme připravili bohatý výběr dětské kosmetiky a výživy. Vedle oblíbených produktů privátních značek, jakými jsou ISANA, babydream a enerBIO, zde nakupující naleznou nejrůznější pamlsky pro své domácí mazlíčky značky Winston nebo si mohou vybrat například některý z pomocníků pro domácnost značky Ideenwelt ze stojanu Svět nápadů,“ doplňuje Olga Stanley.

Otevírání nových prodejen a rozsáhlá modernizace těch stávajících je součástí celkové proměny tváře společnosti. V tomto roce představil ROSSMANN nové logo a slogan ROSSMANN. A život je krásnější. Zároveň začal vydávat zákaznický časopis a spustil televizní spot.

Novou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit na adrese Štěrboholy Retail Park, Kutnohorská, 102 00 Praha-Štěrboholy. Otevírací doba je od 08:00 do 20:00 hod.

Zdroj a foto: ROSSMANN

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010