ROSSMANN v Masarykově ulici v Brně láká zákazníky na nově zrekostruovanou prodejnu

Loni započatá modernizace prodejen drogistické sítě ROSSMANN nepolevuje ani v letním horku. Po nových prodejnách v Praze, Havlíčkově Brodě a Českých Budějovicích přišla tentokrát na řadu také brněnská pobočka v Masarykově ulici. Pětitýdenní intenzivní rekonstrukce  dala prodejně zbrusu novou tvář. Renovace je součástí dlouhodobé strategie společnosti, která si klade za cíl zkvalitnění nákupního prostředí.

Hlavní změnou, kterou zákazníci pocítí, je zvětšení prodejní plochy o více než 30 m2, se kterou jde ruku v ruce i rozšířený sortiment. V něm zákazníci naleznou nové produkty z řady luxusní péče o pleť a vlasy. Tešit se mohou také na pestrou nabídku zdravé i dětské výživy. Zmodernizovaná prodejna v novém obchodním konceptu se liší od té původní mimo jiné novým typem pokladen a také druhotným vystavením produktů s důrazem na prezentaci akcí a zajímavých výrobků.  Změny se dále dočkaly podlahy a  osvětlení. Moderně řešená vstupní zóna  a výlohy spolu s intuitivním rozvržením regálů podle sortimentu přispívají ke snadnější orientaci v obchodě.

Tyto změny jsou součástí nového konceptu prodejen, který lépe reflektuje potřeby zákazníků.

„Pozitivní změna je zřejmá na první pohled a dle prvotních ohlasů od personálu i zákazníků to vypadá, že se rekonstrukce více než zdařila,” říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN, „renovavace brněnské prodejny navazuje na rozsáhlou modernizaci našich prodejen a celkovou proměnu tváře společnosti, kterou jsme představili na začátku letošního roku,” doplňuje Olga Stanley.

Do konce roku 2018 plánuje drogerie parfumerie ROSSMANN v rámci nového konceptu stejným způsobem upravit skoro dvě desítky dalších prodejen po celé České republice. Na začátku roku představila společnost také nové logo a slogan ROSSMANN – A život je krásnější. Zároveň začala vydávat zákaznický časopis a spustila televizní spot, v němž více působí na emoce zákazníků a představuje krásu ve všech podobách.

Prodejna ROSSMANN na adrese Masarykova 26/409, Brno je pro zákazníky otevřená od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 a v sobotu od 8:00 do 18:00.

 

Zdroj a foto: ROSSMANN

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010