Rohlík.cz rozšíří nabídku produktů od Marks & Spencer o stovky položek

Online supermarket Rohlík.cz a společnost Marks & Spencer pokračují v úspěšné spolupráci. Od 13. dubna se produktová nabídka renomované britské společnosti na Rohlíku začne několikanásobně rozšiřovat. V následujících měsících postupně přibude až 650 položek, mezi nimi bohatý výběr trvanlivých potravin a také nové příchutě stávajících produktů. Již nyní si tuto oblíbenou značku přidává k nákupu skoro polovina zákazníků Rohlíku.

 „Naši zákazníci si prémiovou značku Marks & Spencer opravdu oblíbili, objevuje se ve 40 % všech nákupů. Je pro nás proto potěšením oznámit, že se Rohlik.cz dohodl s Marks & Spencer i na další spolupráci. Zákazníci se mohou těšit až na 650 produktů, které se v nabídce Rohlíku postupně objeví do konce června​​ 2018,“ okomentoval pokračování spolupráce Tomáš Čupr, zakladatel Rohlík.cz.

Stávající spolupráci si pochvaluje i marketingová manažerka společnosti Marks & Spencer Helena Vyhnánková:

„Několikaměsíční spolupráce s Rohlik.cz nás utvrdila v tom, že jsme si vybrali partnera s vysokým standardem. Jsme rádi, že se výrobky Marks & Spencer těší tak velké oblibě a lidé si je mohou objednat pohodlně online přímo domů. Věříme, že rozšířením sortimentu nejen potěšíme věrné zákazníky, ale oslovíme i nové cílové skupiny.“

Britská značka Marks & Spencer je pověstná kvalitou svých potravin a pečlivým výběrem dodavatelů a distributorů. Během několikaměsíčního zkušebního provozu se na Rohlík.cz objevilo okolo 150 bestsellerů. Zákazníci si mohli nechat domu přivést tradiční britské sušenky, čaje, cereálie či arašídová másla. Jejich cena přitom zůstala stejná jako v kamenných obchodech Marks & Spencer.

 

Zdroj a foto: Rohlík.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010