Rohlík.cz nyní nabízí i vyhlášený chléb z karlínské Esky

Karlínská pekárna Eska, patřící do řetězce Ambiente, bude nově své vyhlášené chleby prodávat exkluzivně v největším českém online supermarketu Rohlík.cz. Následuje tak tři další oblíbená pekařství – Antonínovo, Merhautovo a Pekárnu Kabát, která už na Rohlíku své pečivo prodávají. Rohlík.cz tím dovršil své úsilí mít nejlepší pekárnu v Praze. O produkty je ohromný zájem.

Nedlouho poté, co Rohlík.cz do svého sortimentu zařadil výrobky vyhlášeného Antonínova pekařství, svým zákazníkům začal nabízet další porci křupavého prémiového pečiva. Od 3. prosince prodává také sortiment z pekařství Eska. To bylo otevřeno v roce 2015 v pražském Karlíně a je součástí sítě restaurací Ambiente majitele a zakladatele Tomáše Karpíška.

Zařadit do prodeje pečivo z Esky jsme se rozhodli poté, co nás na Rohlíku velmi příjemně překvapil velký zájem o výrobky z Antonínova pekařství. Hned první den jsme všechno pečivo vyprodali během pouhých dvou hodin. Od té doby denně vyprodáme všechny chleby, rohlíky i koláče. Minulý týden jsme proto zásoby chlebů navýšili, abychom lépe pokryli poptávku. Věříme, že chleba z Esky vyvolá obdobný ohlas,“ říká marketingový ředitel Rohlík.cz Rostislav Brzobohatý.

Chléb z pražské Esky je proslulý. Vyrábí se ručně z třífázového kvasu, žitné a pšeničné mouky, vody a kmínu. Peče se v peci na bukovém dřevu, díky čemž má vláčnou střídku a do tmava vypečenou křupavou kůrku s nenapodobitelnou vůní ohně. Mouku na něj pekaři Esky kupují v bio mlýně PRO-BIO. 

„Z prodejních čísel vidíme, že o poctivé pečivo z kvalitních ingrediencí z lokálních pekáren je velký zájem. Naším cílem je mít nejlepší pekárnu v Praze a v okolí. A věříme, že díky tomu se k nám naši zákazníci budou pro své oblíbené pečivo vracet každý den,“ dodává Rostislav Brzobohatý.

Chléb z Esky lze na Rohlík.cz koupit vždy od neděle do středy. Do skladu online supermarketu je distribuován čerstvý dvakrát denně, odtud ho vzápětí zákazníkovi dovezou až domů.

 

Zdroj a foto: Rohlík.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010