Revoluce v retailové komunikaci – první instalace transparentního video LED panelu v Bikero.cz

Agentura CZECH PROMOTION posunula hranice retailové komunikace o kus dále. První instalace transparentního video panelu v kamenné prodejně Bikero.cz vzbudila ohlas a přinesla první výsledky.

Dne 3. září 2019 agentura CZECH PROMOTIONS nainvestovala a zprovoznila první transparentní video panel v České republice. Vše proběhlo v kamenné prodejně internetového prodejce Kol a cyklistického vybavení Bikero.cz. Prodejna se nachází v ulici Jankovcova 1566/2b, v Praze 7.

Video stěna má velikost 3 x 3 m a je umístěna za výlohou napravo vedle vchodu. Jde o technologii video panelů s 85 % transparentností. Tato technologie umožňuje sestavení do libovolného formátu v rámci metrů. Tento systém umožňuje ovládání lokálně pomocí aplikace v mobilním telefonu, nebo vzdálenou správu pomocí vzdáleného přístupu.

Již po prvním spuštění vzbudil video panel obdiv a zájem kolemjdoucích. Atraktivní obsah s letním výprodejem způsobil zvýšený zájem právě o tento sortiment,“ říká Martin Kudrna ředitel Bikero.cz. „Jsme rádi, že jsme mohli být první v ČR, kdo používá v praxi tuto revoluční technologii. Překvapilo nás, že panel je opravdu transparentní a nekrade nám denní světlo a průhled z prodejny ven. Velmi oceňujeme jednoduché ovládání a management obsahu.“

„Samotné nás překvapila jednoduchost montáže a oživení,“ komentuje první reakci vedoucí realizačního týmu Martin Morávek z CZECH PROMOTION.

Na dotaz, jak hodnotíte první realizaci svého druhu v ČR, odpověděl Miroslav Netušil obchodní ředitel CZECH PROMOTION Systems následujícími slovy: „Jsme jako tým nadšení, že se nám splnily naše sny o budoucnosti retailové komunikace. Cítili jsme, že tento obor přešlapuje na místě a tato inovace přináší nový přístup a nové možnosti oslovení zákazníků v místě prodeje, a to především kvůli unikátním vlastnostem této technologie, což je především transparentnost, vysoká svítivost, nepřehlédnutelnost i na velkou vzdálenost a jednoduchý content management. Budeme rádi, když budeme moci dodat a zprovoznit tuto technologii pro více zákazníků a změnit tak způsob komunikace s kupujícími. O našem oboru se často říká, že marketing v místě prodeje vlastně způsobuje, že si zákazník z prodejny odnese víc, než pro co si přišel a tato technologie to určitě umožňuje.“

Zdroj a foto: CZECH PROMOTION group

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010