Retailový oscar míří do Potten & Pannen – Staněk

Po úspěchu na regionální úrovni společnost Potten & Pannen – Staněk zvítězila i ve světovém kole prestižní soutěže Global Innovation Awards, která oceňuje retailové prodejny. V kategorii domácích potřeb získala naše prodejna Potten & Pannen – Staněk KitchenAid Concept Store & Gourmet Academy pomyslného „retailového Oscara“ a stala se nejlepší světovou prodejnou.

Co stojí za tímto úspěchem? „Jádro naší filozofie je jednoduché,“ říká Pavel Staněk, spoluzakladatel Potten & Pannen – Staněk. „Naše společnost je především o vytváření harmonie mezi kvalitou, designem a excelentními službami. Od otevření našich dveří v roce 1992, stojíme u našich zákazníků a přibližujeme kvalitu vaření, stolování a všeho co je spojenou s kuchyní k umění.”

I nyní, po 25 letech, má společnost cíle stejné a stále hledá cesty, jak inovovat a neustále se zlepšovat.

Jednou z takových inovací je například propojení prodejního místa, kde mohou zákazníci vybírat mezi těmi nejlepšími designovými značkami kuchyňských potřeb, s prostorem, kde mohou svou vášeň ke gastronomii naplno probudit. Škola vaření Gourmet Academy se stala nedílnou součástí prodejny ve Vodičkově ulici, a to byl  jistě i jeden z klíčových faktorů na cestě za prestižním oceněním GIA.

Jak říká Pavel Staněk: „Chcete-li uspět v maloobchodě, musíte si uvědomit, že tradiční prodejny již nejsou dostačující. Musíte se přizpůsobit a s cílem přilákat nové generace zákazníků, musíte poskytnout nejen skvělé služby, ale i nové technologie a nápady. Zároveň byste nikdy neměli zapomínat, že osobní kontakt mezi vámi a zákazníkem bude zásadně formovat váš úspěch.“

Ocenění odborné poroty International Housewares Association v Chicagu pro společnost Potten & Pannen – Staněk podle Pavla Staňka znamená moc a je ukázkou, že je společnost na dobré cestě toto firemní motto naplnit.

Zdroj a foto: Potten & Pannen – Staněk

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010