Prodejna Lidl v Trhových Svinech se otevírá již v pondělí

V pondělí 17. června znovu otevíráme prodejnu Lidl v Trhových Svinech. Po dvouměsíční modernizaci se zákazníci mohou těšit na nový interiér a pekárnu. Proměnou prošlo také parkoviště, kde přibyla parkovací místa. Otevření bude spojeno také se speciální akcí, kdy si zákazníci budou moci nakoupit levněji.

Při modernizaci Lidlu v ulici Trocnovská byly využity prvky nového konceptu prodejen, jež zákazníkům přinesou líbivější vzhled a větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny.

Již při vstupu do prodejny přivítá zákazníky praktické zádveří, kde nově najdou automat na kávu (Lidl to go). Interiér budovy je prostorný s dostatkem denního světla. Na stěnách nově visí 3D grafické nápisy, které usnadňují orientaci na prodejní ploše, příjemný pocit z nákupu pak umocňuje dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Zákazníci se dále mohou těšit na novou pekárnu, a nebo  pokladny s velkým odkládacím prostorem, díky kterým se urychlí nákupy. Větší výběr než doposud pak budou mít i v případě čerstvých potravin.

 „Při modernizacích našich prodejen myslíme především na zákazníky, kterým nabízíme komfortnější nakupování od začátku až do konce. Snažíme se tak vyjít vstříc jejich potřebám, jež se za poslední roky výrazně změnily,” okomentovala modernizaci Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Otevření prodejny bude spojeno se speciální akcí. Půjde o výhodnou nabídku vybraných druhů
zboží, jež budou moci zákazníci v týdnu od 17. června do 23. června nakoupit levněji.  

Trhosvinenská prodejna se zařadila mezi dalších několik desítek prodejen Lidl, které se v poslední době dočkaly remodelingu. 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010