Prodejna Lidl v Sušici projde modernizací

Prodejna Lidl v Sušici bude od úterý 23. dubna na několik týdnů uzavřena. Důvodem je plánovaná modernizace. V jejím průběhu bude vylepšen nejen interiér, proměnou projde také venkovní parkoviště. Nová bude i pekárna. Od 26. do 30. dubna proběhne ve stávajících prostorách mimořádný výprodej spotřebního zboží.

Prodejnu čeká devítitýdenní proměna. Zákazníkům přinese vzdušnější a přehlednější prostor a tím pádem větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny. Těšit se mohou také na vylepšené zázemí.

Proměna bude patrná na první pohled. Vstup do prodejny bude vybaven moderním zádveřím, kde bude nově umístěn automat na kávu (Lidl to go). Interiér budovy bude prostorný a prosvětlený. Na stěnách budou viset 3D grafické nápisy, které usnadní orientaci na prodejní ploše, příjemný pocit z nákupu pak umocní dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky zvoleným barvám také lépe vynikne vystavené zboží. Zákazníci se dále mohou těšit na širší nabídku čerstvých potravin, a nebo pokladny s velkým odkládacím prostorem. 

Touto modernizací chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala modernizaci prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Potraviny si bude možné v prodejně z důvodu oslav Velikonočního pondělí naposledy nakoupit v neděli 21. dubna. Během její rekonstrukce mohou zákazníci navštívit nejbližší prodejny Lidl v Klatovech, Vimperku či Strakonicích. Znovuotevření sušické prodejny je plánováno na 29. června.

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010