I prodejna Lidl v Českém Brodě získá nový interiér

Také prodejna Lidl v Českém Brodě získá během několika málo dní moderní interiér s prvky prodejen  nové generace.

Od středy 17. srpna do pátku 26. srpna je uzavřena prodejna Lidl v Českém Brodě. Za těchto pár dní dojde k přeměně prodejní plochy a budou využity prvky nového konceptu, jež zákazníkům přinesou vzdušnější, čitelnější vzhled a příjemnější  nakupování a zaměstnancům zjednoduší manipulaci s produkty a práci s údržbou.

Novy vstup-small Pekarna-small

Zákazníci se tak po otevření mohou těšit například na nové, moderně koncipované zádveří, 3D grafické nápisy na stěnách pro lepší orientaci na prodejní ploše, nový vzhled pekárny, dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu, nebo nový systém pro prezentaci spotřebního zboží. Budou zde také instalovány pokladny s velkým odkládacím prostorem a ergonomickým pracovním místem pro zaměstnance.

Celý interiér pak sjednotí šedá barva, jež celé prostředí zklidní a umožní tak lépe vyniknout vystavenému zboží a orientačnímu systému v prodejně.

Tímto remodelingem chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Remodelingu se v nejbližších měsících dočkají zákazníci několika desítek prodejen Lidl po celé České republice.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010