Prodejna Lidl v Hostivici se otevírá již 9. května

V úterý 9. května se znovu otevře prodejna Lidl v Hostivici. Po několikatýdenní modernizaci, během které došlo k výrazné změně interiéru, se mohou zákazníci těšit na příjemný, světlý a vzdušný nákupní prostor. Změny vzhledu se dočkala také venkovní fasáda budovy a přilehlé parkoviště. Z nákupů uskutečněných v tento den navíc společnost Lidl podpoří místní mateřskou školu.

Při modernizaci Lidlu v Hostivici byly využity některé prvky nového konceptu prodejen, jež zákazníkům přinesou vzdušnější vzhled a větší komfort v nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci s produkty a práci s údržbou.

Již při vstupu do modernizované prodejny bude zákazníky vítat moderní zádveří. Interiér budovy bude prostorný s dostatkem denního světla, který umocní menší množství použitých barev či použité osvětlení. Zákazníci se dále mohou těšit na zbrusu novou pekárnu s lákavou prezentací čerstvého a baleného pečiva.

 “Při modernizacích našich prodejen myslíme především na zákazníky, kterým nabízíme komfortnější nakupování od začátku až do konce. Snažíme se tak vyjít vstříc jejich potřebám, jež se za poslední roky výrazně změnily,” okomentovala  modernizaci Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

První den otevření bude spojen se speciálními akcemi a také s podporou místní mateřské školy. Té přispějí v úterý všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl totiž daruje Mateřské škole Hostivice z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Darované finance mateřská škola využije pro zařízení dalšího pavilonu, který se v nejbližší době začne stavět.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010