Přihlaste svoje koncepty do světové soutěže EuroShop RetailDesign Award 2017!

Časopis Brands&Stories dostal příležitost nominovat české a slovenské nové koncepty obchodů do soutěže o nejlepší prodejní koncept světa –  EuroShop RetailDesign Award.

Soutěž EuroShop RetailDesign Award vyhlašuje každoročně německý EHI Retail Institute ve spolupráci s National Retail Federation USA jako soutěž o nejlepší koncepty světa.

2 - EuroSop RetailDesign Award Ceremony 2016 -small

Mezi dvacet expertů, zástupců jednotlivých zemí, kteří se soutěže účastní, byla přizvána také šéfredaktorka časopisu Brands&Stories Blanka Bukovská. Udílení cen letošního ročníku se bude konat v rámci mezinárodního veletrhu EuroShop 2017.

Mezinárodní porota expertů na vybavení obchodů vybírá každoročně mezi mnoha kandidáty tři nejlepší koncepty. Kritérii výběru jsou povedený design, konzistentní koncept obchodu s jasným poselstvím oslovujícím cílovou skupinu a také jednoznačně rozpoznatelnou korporátní identitou. Neboť pouze při splnění všech těchto aspektů oslovuje idea prodejny zákazníky.

Prodejna Mars                                                       Prodejna vitra Camper

3 - MARS_2015-010 - small  5 - vitra_Camper - small

 

Mezi vybranými do užšího kola výběru byly v minulých letech následující české koncepty:

  • brněnská Galerie Miele,
  • POTTEN &PANNEN – STANĚK COOKING CINEMA,
  • showroom společnosti Lasvit,
  • Chrám čaje Dilmah
  • koncept české kosmetické značky MANUFAKTURA – Vaše domácí lázně.

4 - Manufaktura - Chodov - small

I vy máte nyní možnost přihlásit svůj nový koncept prodejny do soutěže EuroShop RetailDesign Award 2017. Přihlašování bude probíhat jen do 1.října 2016. Více informací vám získáte na emailu redakce časopisu Brands&Stories.

Redakce časopisu Brands&Stories věří, že účast českých konceptů v mezinárodním klání přispěje k povědomí, že i v oboru shop konceptů má český design světu co říci.

S tímto tvrzením redakce portálu Mistoprodeje.cz plně souhlasí a věří, že v uvedené lhůtě přibudou ještě další přihlášky do této renomované světové retailové soutěže.

 

Zdroj a foto: Brands&Stories

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010