V Praze 10 v ulici V Korytech otevře Lidl 1. prosince prodejnu nové generace

V Praze v ulici V Korytech otevře Lidl v sobotu 1. prosince další prodejnu nové generace. Od 10. prosince se zákazníci mohou těšit i na speciální akce. Z nákupů uskutečněných v tento den navíc společnost Lidl podpoří místní mateřskou školu. 

V sobotu se zákazníci po šesti měsících vrátí do prodejny Lidl v ulici V Korytech. Těšit se mohou především na pohodlné nakupování ve větších prostorách prodejny podle nejnovějšího konceptu. K tomu přispějí například širší uličky, nová velká pekárna, úseky čerstvých potravin, tedy ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků rozšířené oproti původní prodejně o 20 %. Další zásadní novinkou pro zákazníky jsou toalety s prostorem pro přebalování dětí nebo nové pokladny s odkládacím prostorem i větší plochou za pokladnami, takže zákazníci budou mít větší pohodlí při ukládání svých nákupů.

„Novinkou je také  WIFI připojení zdarma, ve vstupním prostoru pak možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl a s nápoji z našeho sortimentu,” doplnila novinky pro zákazníky mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna je dvoupatrová, přičemž druhé patro bude sloužit jako zázemí pro zaměstnance.  Využívat budou moci sprchy i odpočinkovou místnost včetně zastřešené terasy. Přibyly tu také kanceláře a školicí prostory.

Oproti původní prodejně je větší i samotná prodejní plocha a také parkoviště před prodejnou. Nově zákazníci mohou využít parkovací stání o šířce 2,70 m, což je o 20 cm více než standardní parkovací stání.

Budova prodejny pak upoutá prosklenou fasádou, díky níž bude co nejvíce využíváno denní světlo. Uvnitř prodejny i na parkovišti bude využíváno výlučně úsporné LED osvětlení. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně-izolační vlastnosti budovy, efektivní systém podlahového vytápění a chlazení a použití přírodních chladiv v chladicích technologiích.

Nová prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. Od pondělí 10. prosince se zákazníci navíc mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tuto prodejnu.

Otevření prodejny bude spojeno také s podporou pro místní Mateřskou školu v ulici Štěchovická. Tu podpoří v pondělí 10. prosince všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč.  Společnost Lidl totiž daruje školce z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Darované finance budou využity na nákup učebních pomůcek.

 

Zdroj a foto: Lidl

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010