Poslední šance přihlásit se do soutěže o zlatý ekologický glóbus

Už jen do 15. května 2018 máte možnost se přihlásit do 10. ročníku prestižní ekologické soutěže E.ON ENERGY GLOBE.  Jejím cílem je ocenit projekty a nápady, které přináší inovativní přístup k úsporám energií a ochraně životního prostředí. Registrace do soutěže je snadná, stačí pouze vyplnit online přihlášku na webu www.energyglobe.cz.

Zúčastnit se může každý: firmy, soukromé osoby, obce, města, školy apod. Přihlášené projekty budou hodnoceny v šesti kategoriích – Kutil, Mládež, Firma, Obec, Stavba a Nápad. Příležitost tak mají i jednotlivci. V kategorii KUTIL budou posuzovány všechny malé i velké projekty z oblasti ekologie, úspor energií a využívání obnovitelných zdrojů, které zpracoval člověk v domácnosti.

Soutěž E.ON ENERGY GLOBE i v letošním roce podporuje společnost Hornbach.

„Zaměření kategorie KUTIL je nám v HORNBACHU velmi blízké, protože prohlubuje důvěru lidí ve vlastní schopnosti a podněcuje je k nevídaným činům. Věříme, že podpořením smysluplných ekologických projektů jednotlivců vzbuzujeme zájem veřejnosti, jak lépe a zajímavě využívat energii a šetřit přírodu,“ vysvětluje David Kolář, marketingový ředitel společnosti Hornbach pro Českou a Slovenskou republiku.

Všechny přihlášené projekty bude hodnotit nezávislá porota, jejíž členy tvoří odborníci z různých ústavů Akademie věd, experti z oblasti energetiky a ochrany životního prostředí. Odborná porota nominuje vždy dva nejlepší projekty z každé kategorie, ze kterých veřejnost následně zvolí vítěze. V polovině října proběhne slavnostní vyhlášení oceněných projektů.

 

 

Soutěž Energy Globe Award se od roku 2000 realizuje po celém světě. Na národní úrovni probíhá již ve 177 zemích světa. V České republice soutěž pořádá energetická společnosti E.ON, jako nejvýznamnější české ocenění v oblasti ekologie E.ON ENERGY GLOBE. Od roku 2008 tak zatraktivňuje téma ekologie a hospodárného využívání energií, a ukazuje široké veřejnosti řešení ochrany životního prostředí a úbytku energie.

 

Zdroj a foto: E.ON

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010