Poslední část portfolia Gigasportu byla prodána

Společnost Čestlické trhy s.r.o. koupila poslední zbývající budovu z portfolia sportovního řetězce Gigasport. Nový majitel atypické haly v Průhonicích přinese zcela nový koncept farmářských trhů s potravinami z České republiky, ale i ze zahraničí. Majitele při prodeji celého portfolia zastupovala česká pobočka americké společnosti Cushman & Wakefield.

Hala je unikátem mezi komerčními prostory v České republice. Jedná se o velmi atraktivní budovu, která je vystavěna v rakouském stylu. Z velké části je dřevěná. Navíc je výrazná svým specifickým půdorysem a dalšími originálními prvky,“ uvedl Lukáš Vostrovský ze společnosti Cushman & Wakefield, který Gigasport při prodeji tohoto objektu zastupoval. Dále sdělil, že využití objektu pro farmářské trhy bude přínosem pro celou zdejší lokalitu.

Tato poslední budova, kterou dříve používal Gigasport, má plochu necelých pět tisíc metrů čtverečních. Více než polovinu z ní zaujímá prodejní prostor, zbytek je vyhrazen kancelářím a skladovým prostorám. Společnost Čestlické trhy se zabývá zprostředkováním prodeje vybraných farmářských potravin domácí i zahraniční produkce.

Upravené prodejní plochy budou vyhrazeny pro prodejce zejména lokálních farmářských produktů. Noví zákazníci si zde budou moci koupit například čerstvě sklizené ovoce a zeleninu v biokvalitě, masné výrobky, sýry, ryby nebo kvalitní domácí i zahraniční vína.

Tyto farmářské trhy budou mít pro zákazníky otevřeno každý den.

 

Zdroj a foto: Cushman & Wakefield

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010