POS Media Group spojila své síly se společností empea

POS Media Europe s potěšením oznamuje strategické partnerství se společností empea, předním poskytovatelem promo a merchandisingových služeb na Slovensku.

POS Media Group se za posledních 21 let stala full-servisovou agenturou zaměřující se na komunikaci v místě prodeje a působící ve 23 zemích světa. Kromě svého mezinárodního růstu také buduje široké portfolio produktů a služeb, mezi které patří POS nosiče, promo aktivity, eventy, merchandising, digitální technologie, kreativní řešení a analýza dat.

Spojením se společností empea, která již 20 let úspěšně poskytuje promo a merchandisingové aktivity FMCG a non-FMCG klientům, usilujeme do tří let o prvenství na českém i slovenském trhu.

Empea si za posledních 20 let vybudovala dobrou reputaci a stala se lídrem na Slovensku. Klienti ji vyhledávají pro vysokou kvalitu služeb. Značné úsilí také vynaložili na automatizaci procesů a digitalizaci reportingu klientům.

Od spojení obou firem očekávám posílení pozice na obou trzích a rozšíření působení především v oblasti merchandisingových služeb v rámci České republiky. Věřím, že pro nás i klienty přinese bližší spolupráce zkvalitnění všech nabízených služeb,“ říká Country Managerka POS Media Czech Republic, Dana Běloušková.

V České republice se oddělila servisní část POS Media, které bude nadále působit pod značkou empea CZ. Tato změna neovlivnila personální složení ani jednoho oddělení. Naopak procesně spojí empea CZ to nejlepší z obou společností.

Zdroj a foto: POS Media Group

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010