POPAI DAY 2019 bude letos na téma Cesta do hlubin zákazníkovy duše

Akce POPAI DAY patří tradičně mezi významné evropské události v  oblasti marketingové komunikace v místech prodeje. Letošní ročník této akce proběhne 21. 11. 2019 v Kongresovém centru TOP HOTEL Praha,  Blažimská 1781/4, Praha 4 –  Chodov. 

POPAI DAY 2019 nabídne opět bohatý celodenní program, který se zaměří na zásadní trendy, perspektivy a výzvy v retailu.

Konference POPAI FÓRUM přinese inspirující novinky z retailového trhu a z výzkumu o chování zákazníků, ukáže, jak pomocí pokročilých vědeckých metod měnit nákupní chování a jak v retailu prakticky využít neuroscience, psychologii, sémiotiku, sémantiku a další disciplíny. Účastníci konference se mohou těšit na prezentace výrazných tuzemských i zahraničních osobností a mezinárodně uznávaných expertů z retailu, neuromarketingu a dalších oblastí marketingové komunikace. Konference bude rovněž zahrnovat specializované workshopy provázané na praxi.

Jako key-note speaker vystoupí Enrique Strelow,  Head of Shopper Neuroscience, Ferrero Germany, který  prostřednictvím řady konkrétních příkladů a případových studií představí,  jak efektivně využít neuro-algoritmů v POP a mediální komunikaci, jak s jejich pomocí zvýšit výkonnost značek a vytvářet vlivné komunikační obsahy v místě prodeje.

Podrobný program konference POPAI FÓRUM 2019, včetně registračního formuláře, naleznete ZDE.

Kromě konferenčního programu mohou návštěvníci akce zhlédnout soutěžní expozice třech prestižních oborových soutěží, kterými jsou POPAI AWARDS  o nejlepší projekty v prodejních místech,  Hvězda 3D reklamy o nejlepší reklamní a dárkové předměty a POPAI STUDENT AWARD  o nejlepší studentské projekty in-store komunikace. Novinkou bude SHOPPER LABspeciální výstavní zóna pro prezentaci moderních technologií a inovativních systémů, které slouží k měření a analýze chování zákazníků v retailu.

Závěrečným bodem programu bude Galavečer se slavnostním předáním cen vítězům soutěží.

POPAI DAY se těší každým rokem stále většímu zájmu o účast. Loňský ročník akce navštívilo celkem více jak 700 zástupců odborné veřejnosti, do oborových soutěží se zapojil rekordní počet exponátů.

Další informace o programu celé akce POPAI DAY 2019 naleznete ZDE.

Skvělou atmosféru celé akce si můžete připomenout v následujícím videu, které se ohlíží za loňským ročníkem akce – POPAI DAY 2018.

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010