Pivovar Svijany uvádí na trh vánoční balení piva

Pivovar Svijany uvádí na trh nové sezónní balení. Pro předvánoční období letos připravil speciální vánoční „osmipack“ nejprodávanějšího svijanského piva Svijanského Mázu 11 %. Vánoční edice se dočkají také jeho pětilitrové soudky, půllitrové plechovky a dvoulitrové Plechovky (nejen) pro chlapy a v neposlední řadě bude vánoční motiv zdobit i etikety lahvového Svijanského Mázu v běžném prodeji.  

Aktuální sezónní multipack s vánočním designem obsahuje osm půllitrových lahví světlého ležáku Svijanský Máz. Praktický kartonový obal chrání lahve před poškozením a usnadňuje přepravu a přenášení. Je v prodeji například v řetězcích Ahold, Billa, Globus, Tesco a Makro a objeví se i v síti Kaufland. Speciální vánoční edice oblíbeného dvoulitrového balení piva – Plechovek (nejen) pro chlapy – je k dostání na e-shopu pivovaru, ale také například v prodejnách Globus, Tesco a Makro. Pětilitrové soudky ve vánočním designu lze rovněž koupit přes e-shop nebo v pivovarské prodejně přímo ve Svijanech, stejně jako ostatní pivní sortiment.

    

Letošní novinkou jsou vánoční půllitrové plechovky s nepasterovaným Svijanským Mázem. Nepasterované pivo do plechovek ve Svijanech stáčí jako první český pivovar vůbec. Novou stáčírnu za více než 100 milionů Kč, která za hodinu dokáže pivem naplnit až patnáct tisíc plechovek, pivovar uvedl do plného provozu v březnu a letos na ní plánuje vyrobit více než osm milionů půllitrových plechovek.

———————–

Loni Pivovar Svijany uvařil celkem o zhruba dvě procenta více piva než v roce 2016 a s více než 638 tisíci hektolitrů je jedním z největších pivovarů v českých rukou a největším českým výrobcem zachovávajícím tradiční způsob kvašení piva. Letos – v roce dvacátého výročí své samostatné existence – pivovar plánuje, že se přiblíží hranici 680 tisíc hektolitrů.

 

Zdroj a foto: Pivovar Svijany

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010