Pivaření v galerii Harfa

Příznivce našeho národního „tekutého chleba“ čeká kromě piva také speciální menu vhodné k prezentovaným pivům, řízená degustace se sládkem, živá foklórní a rocková hudba a také soutěže o gurmánské dárky. Jedno pivo bude možné zakoupit za 20 Kč, jídlo za 50 Kč, vše prostřednictví žetonů, které budou k zakoupení na střeše Galerie Harfa. „Pivařit“ se bude i v případě špatného počasí díky velkému „pivnímu“ stanu. Moderuje Pavel Cejnar.

Pivní gurmánské slavnosti nebo-li Pivaření představí piva z malých pivovarů spadajících pod Pivovary Lobkowicz Pivovar Protivín, Pivovar Černá Hora, Pivovar Mnichovo Hradiště, Pivovar Vysoký Chlumec a Pivovar Jihlava. Kromě klasických světlých a černých piv se bude čepovat i pivo medové a borůvkové.

Ke každému pivu bude možné zakoupit jídlo připravené tak, aby dokonale ladilo s chutí konkrétního piva. Podávat se bude třeba vepřové žebro s pikantní švestkovou omáčkou, domácí cibulový chléb, pikantní buřty na pivu s kmínovým chlebem, grilovaný hermelín s rybízovou omáčkou a jiné.

„Odpoledne bude návštěvníkům Pivaření zpříjemňovat živá folklórní hudba, řízená degustace piv s vrchním sládkem pivovaru Lobkowicz a závěr akce bude v režii rockové kapely XXlive Band,“ dodává za organizátora Silvie Soukalová z Lighthouse Group.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010