Philips Lighting se přejmenoval na Signify

Signify (Euronext: LIGHT), světový lídr v oblasti osvětlení, v návaznosti na změnu stanov společnosti začal používat nový název firmy a změnil tak své jméno z Philips Lighting na Signify.

 „Výběr nového názvu společnosti odráží skutečnost, že světlo nabývá nového významu a promlouvá stále inteligentnějším jazykem,“ říká Eric Rondolat, výkonný ředitel Signify. „Nové jméno vyjadřuje naší strategickou vizi a záměr odhalit mimořádný potenciál světla, který dokáže změnit svět.“

Společnost Signify bude i nadále u svých produktů na základě existující licenční dohody s Royal Philips používat značku Philips, která je považována za nejdůvěryhodnější značku osvětlení na světě. Firma očekává, že k formální změně jména ve všech zemích, kde je Signify aktivní, dojde do začátku roku 2019.

Společnost byla založena jako součást Philips v nizozemském Eindhovenu před více než 127 lety a od té doby poskytuje své služby jak profesionálům, tak koncovým zákazníkům, a přináší do průmyslu s osvětlením spousty inovací. Firma se v roce 2016 od Philips oddělila a stala se samostatnou společností kotovanou na burzovním trhu Euronext v Amsterodamu. V březnu 2018 pak byla společnost zařazena do benchmarku indexu AEX.

S pobočkami ve více než 70 zemích a s 32 tisíci zaměstnanců po celém světě dosahuje Signify tržeb ve výši 7 miliard EUR a jen v roce 2017 firma investovala do výzkumu a vývoje 354 milionů EUR.

„Řídíme se zásadou, že světlo je naprosto nezbytné,“ dodává Eric Rondolat. „A tím, že jej propojujeme do sítí, software, senzorů a platforem internetu věcí, otevíráme dveře chytřejší budoucnosti.“

 

 

Zdroj: POPAI CE

Foto: luxreview.com

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010