Performics spolupracuje se společností Grimax

Digitální agentura Performics, zaměřená na výkonnostní marketing, nově navázala spolupráci se společností Grimax, s. r. o. Agentura poskytuje pro Grimax služby v oblasti PPC reklamy a nákup prostoru v on-line médiích v České republice a na Slovensku.

Grimax, s. r. o., se již 20 let specializuje na prodej značkových dveří a příslušenství. Nabízí široký sortiment výrobků od předních výrobců dveří z České republiky i zahraničí, přičemž jejími hlavními dodavateli jsou Porta Doors, Vasco Doors a Door’sy.

Performics zajišťuje pro Grimax on-line marketingové kampaně v rámci výkonnosti, ale i brandu v Česku a na Slovensku a připravuje expanzi do sousedních zemí. Společným cílem je etablovat značku Grimax jakožto jedničku v oblasti prodeje dveří s nejlepším servisem a poradenstvím.

Dále chceme dosáhnout efektivního prodeje produktů, které nabízí letos spuštěný e-shop Grimax, a pomoci firmě i s dalším business developmentem.

„Zákazníkům nabízíme ty nejlepší dveře na trhu a k tomu jim chceme dopřát nejen odborné poradenství, ale celkově ten nejlepší servis,“  říká Petr Šedivý, marketingový ředitel společnosti Grimax.

 

Zdroj a foto: Performics

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010