Papírová Naše stravenka mění vzhled, aby byla více IN

Papírová stravenka společnosti Lidl stravenky mění po 2 letech vzhled. Místo kresleného potisku bude na Naší stravence vyobrazen reálný nákupní vozík a prostřený stůl. Design akcentuje to, že stravenku lze použít jak v restauracích, tak v prodejnách Lidl a Kaufland. 

Papírová Naše stravenka byla uvedena na trh na jaře roku 2017 a znamenala pro něj velkou změnu. Společnost Lidl stravenky začala totiž stravenku nabízet ostatním firmám za bezkonkurenční a férové podmínky pro všechny strany. Od dubna 2018 nabízí Naše stravenka i stravenkovou kartu.

Zaměstnavatelé bez rozdílu velikosti mají nulovou provizi, to znamená – za 100 korunovou stravenku zaplatí opravdu pouze 100 Kč. Restauracím je účtována nejnižší provize na trhu při proplácení stravenek, pouze 2,5%. Toto procento pozitivně vnímá i Asociace hotelů a restaurací ČR, která se jinak ke stravenkám staví rezervovaně.

Platnost stravenek je vždy do konce kalendářního roku, prodejny Lidl a Kaufland nabízejí jako benefit pro zaměstnance možnost utratit stravenky až do konce března roku následujícího. A právě nyní dochází ke změně designu pro papírovou stravenku na rok 2019.

  

Na přední straně stravenky je nově základním motivem nákupní košík a prostřený stůl v restauraci. Vpravo nahoře je logo stravenky, vpravo dole je uveden rok platnosti stravenky. Vlevo uprostřed je vytištena hodnota stravenky, pod ní jsou vyobrazeny loga Lidl a Kaufland.

Stravenky Naše stravenka jsou cenným papírem, proto obsahují množství ochranných prvků, mezi které patří například samotný materiál, který obsahuje UV prvky viditelné pouze pod UV lampou, hologramový proužek o šířce 5 mm, ve kterém se střídají loga Lidl a Kaufland nebo mikropísmo.

Naše stravenka může nabývat nominální hodnoty od 30 do 130 Kč, vždy po 5tikoruně, dle přání klienta. Získat ji nebo stravenkovou kartu je snadné – stačí na webu  zadat Mám zájem o stravenky/stravenkovou kartu a vyplnit poptávkový formulář.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010