Otevření Prague The Style Outlets se blíží

Nové outletové centrum u pražského letiště otevírá své dveře veřejnosti již letos na jaře. Kromě bezkonkurenčních cen a široké nabídky mezinárodních i tuzemských značek, nabídne také zajímavé pracovní příležitosti. Zájemci o práci v Prague The Style Outlets mají možnost dozvědět se víc na webu outletu.

Projekt realizuje druhý nejvýznamnější provozovatel outletových center v Evropě společnost NEINVER, která se specializuje na investice, vývoj a správu nemovitostí. V první fázi nabídne až 115 obchodních jednotek, ve kterých budou zastoupeny lokální i mezinárodní značky z oblasti módy, designu i pohostinství. Druhá fáze přinese ještě další rozšíření, a to až na 190 jednotek a celkově tak outlet vytvoří až 500 pracovních příležitostí.

„Naši nájemci, tedy obchody a restaurace, které v centru po otevření uvidíte, aktuálně hledají pracovníky pro různé pozice. Půjde například o provoz a řízení obchodních jednotek, prodej, kontakt se zákazníky atd. Také samotné centrum nabídne nemálo pracovních možností v rámci managementu a správě areálu. Konkrétně půjde například o úklid, údržbu, služby bezpečnostních agentur, technickou správu apod.,“ říká Lenka Kholová, ředitelka centra Prague The Style Outlets.

V novém outletu najdou návštěvníci prémiové značky, výhodné ceny, nadstandardní služby a zajímavé interiéry inspirované historickou Prahou.

„Věřím, že právě interiér může být jednou z výhod pro budoucí zaměstnance centra. Protože, kdo by nechtěl pracovat v krásném prostředí, které připomíná historické centrum našeho hlavního města,“ dodává Lenka Kholová. Otevření centra bude také doprovázeno rozvinutím veřejných služeb, včetně dopravy.

Ke komplexu Prague The Style Outlets patří také okolní zeleň, kterou společnost v rámci projektu zrevitalizuje. Okolí tak získá nový odpočinkový park s cestičkami, relaxačními zónami i zábavnými prvky pro děti. Úpravy vycházejí z charakteru okolní krajiny, s cílem vytvořit příjemné venkovní prostředí nejen pro návštěvníky outletu.

O komplexu Prague The Style Outlets jsme psali již dříve zde a o personálních změnách zde.

Zdroj a foto: NEINVER

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010