Odměňte se novou kabelkou od Naomi Campbell s věrnostním programem ROSSMANN

Drogerie ROSSMANN slaví 25 let a u příležitosti oslav obdarovává své zákazníky. Spouští nový věrnostní program s kabelkami, které navrhla britská topmodelka Naomi Campbell. Stačí sbírat body za nákup a vybrat si z kolekce kabelek a kosmetických taštiček tu svou! Akce platí od 13. února až do 18. června 2019.

Již 25 let se síť drogerií ROSSMANN stará o své zákazníky.
K oslavám jubilea vznikl nový věrnostní program pro všechny dámy. Britská topmodelka a herečka Naomi Campbell přichází s kolekcí kabelek a kosmetických taštiček, se kterými jednoduše zazáříte. „Celý koncept je tak trochu symbolický. Naomi Campbell předvádí své kabelky již pětadvacet let, a proto jsme její kolekci zařadili do našeho výročního programu,” říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Stát se součástí věrnostního programu může každý. Stačí sbírat body za nákup – za každých 100 korun obdrží zákazník jeden bod. Za 25 bodů můžete vybírat z nápadité kolekce kabelek a kosmetických taštiček, které získáte s velkou slevou. Přehled produktů najdete v letácích a na drogerie ROSSMANN. Akce potrvá od 13. února do 18. června. Přijďte s námi slavit a odneste si dárek v podobě stylového doplňku! Více informací o věrnostním programu Naomi Campbell naleznete zde.


Odkaz bude platný v den spuštění kampaně – tedy zítra, 13. února 2019.

Zdroj a foto: ROSSMANN

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010