Blíží se odborný seminář Retail Trouble Shaker s tématem Slabina českých prodejen

Asociace POPAI CE pořádá nový formát odborného semináře Retail Trouble Shaker o aktuálních tématech, která řeší maloobchodníci, značkoví výrobci a další subjekty zaměřené na shopper marketing a in-store komunikaci. 

Program pod názvem Slabina českých prodejen: orientace a navigace zahrnuje prezentace odborníků z tuzemska i ze zahraničí následované aktivním brainstormingem v rámci diskuzního panelu. Jako Keynote speaker vystoupí Hervé Turpault, Managing Director Europe z globální shopper insight agentury PRS In Vivo.

Akce se uskuteční  13. 6. 2019 od 12.00 do 16.00 hod v přednáškovém sále společnosti Ipsos s.r.o., Slovanský dům, Na Příkopě 22, vchod E, 110 00 Praha 1.

  • Proč český retail trpí nedostatky v orientaci na prodejních plochách i přes dobrou úroveň českého category managementu?
  • Proč je u nás navigace podceňována, i když je podle výzkumů a názorů odborníků výhodné ji implementovat a i když navazuje na klíčové trendy nákupního chování a jednoznačnou poptávku nakupujících zákazníků?
  • Jsou nástroje orientace po prodejních plochách výhodné? Kde ano, kde ne a proč? Jaká jsou specifika různých retailových formátů?
  • Jakou v tom v rámci store layoutu a category managementu hrají roli retailer a jeho dodavatelé, jejich znalosti a finanční aspekty?

Více informací o programu semináře a o podmínkách účasti najdete na webových stránkách asociace.


Přihlášení na akci:

Od minulého roku můžete účast objednat v registračním a přihlašovacím formuláři. Po objednání účasti obdržíte unikátní QR kód, který předložíte v místě konání akce u registrace.

Pokud jste se již registrovali na akci POPAI DAY 2018 nebo na semináře POPAI v letošním roce, obdrželi jste přístupové údaje, které Vám dorazily z adresy popai@popai.cz s předmětem „POPAI registrace“. Tyto údaje zadejte do horní části registračního a přihlašovacího formuláře a další údaje již nemusíte vyplňovat. Přístupové údaje platí pro jednoduché přihlašování na další akce POPAI.

Dosud neregistrovaní účastníci vyplní registrační formulář a po odeslání obdrží e-mail se svým přihlašovacím jménem a heslem do aplikace.

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010