Ochutnávka ovoce a zeleniny v Tescu naživo

Dnes jsme se byli podívat na novinku obchodního řetězce Tesco – a sice na  ochutnávku aktuálního nabízeného ovoce a zeleniny. 

Jak jsme psali včera, společnost Tesco zavádí do svých provozoven ochutnávky výběru z aktuálně nabízeného ovoce a zeleniny. Z tohoto důvodu jsme se dnes vpodvečer vypravili do OC Eden v Praze 10, abychom poznali dnešní nabídku a také samozřejmě nabízené potraviny i přímo ochutnali.

Na stánku umístěném podle očekávání u nabídky ovoce a zeleniny jsme zastihli právě odbornou pracovnici prodeje Vladimíru, která byla dříve na stánku nafocena v PR materiálech společnosti Tesco, představující tuto netradiční a velmi potřebnou službu pro zákazníky.

V dnešní akci a jak nám bylo řečeno, i po dobu tohoto týdne, mohou návštěvníci ochutnávat dva typy potravin: žlutý meloun klasic a rajčata Tesco Finest Sunstrean.    

Při ochutnávání žlutého melounu nás upoutala sladká chuť. Meloun tedy v těchto horkých dnech nejen osvěží samotný, ale také jej hodně zákazníků použije do různých alkoholických či nealkoholických drinků. Rajčata měla také velmi výraznou sytou chuť, značící dostatek slunce a starostlivosti při jejich pěstování.

I přes večerní hodinu, bylo u stánku docela rušno, jak můžete vidět na našem krátkém videu.

Jak jsme sami poznali, nová služba má u zákazníků velký zájem, čímž se prodeje zvedají, neboť ochutnání produktu a možnost si jej hned koupit spolu velmi výrazně souvisí. Také my jsme zakoupili jeden střední žlutý meloun a vychutnáváme si ho při psaní tohoto příspěvku.

Můžeme říci, že se opět těšíme na další nové produkty, které při této pravidelné každodenní ochutnávce budou k dispozici.

https://youtu.be/YVcKN_3rheg

 

Zdroj, video a foto: redakce

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010