Nový pořad Všechno, co mám ráda od října ve vysílání ČT1

Od minulého měsíce přibyl ve vysílání České televize nový pořad s názvem Všechno, co mám ráda, jehož hlavní průvodkyní  je herečka Eva Vrbková. Jedná se o specifický formát lifestylového hobby magazínu pro moderní a sebevědomé ženy, na kterém spolupracuje i tým portálu Mistoprodeje.cz. Členům POPAI CE nabízíme 15 % slevu na mediálním inzertním prostoru u tohoto pořadu. 

Pořad je cílen na chytré a vzdělané ženy napříč Českou republikou, z měst i vesnic, ženy kreativní a akční.

Důležitou roli v pořadu hraje prostor, což je reálný dům, ve kterém Eva vaří, pere, uklízí, maluje, tapetuje, stará se o zahradu, bazén, vyrábí dárky, natírá nábytek zpracovává úrodu z přilehlého lesa i zahrady, griluje, rekonstruuje, zatepluje dům, opravuje omítky, mění podlahy, řeší havárie, připravuje rodinné oslavy, prostírá slavnostní tabule, zdobí dům, aranžuje květiny, nakupuje, zjednodušeně řečeno, řeší vše, co řeší většina žen doma.

   

Eva není moderátorkou, která pasivně zpovídá hosty, kteří hovoří na nějaké téma. Eva naopak věci dělá – je aktivní průvodkyní pořadu.

Žije aktivní život, řeší problémy a výzvy, které před ní život staví. Je to pracující matka jako ostatní ženy. Je vystavovaná desítkám zkoušek, výzev, reálných problémů, které přináší rodinný život, dům, zahrada, cestování, postě běžný život.

Eva Vrbková je filmová a divadelní česká herečka, která byla mimo jiné nominována na ocenění Český lev 2011 za hlavní ženský herecký výkon ve filmu Rodina základ státu.

Na tomto pořadu se mi líbí, že otvírá témata běžného života, že se vlastně sama učím spoustu věcí, které mě nestihla naučit maminka,“ říká Eva Vrbková.

Struktura pořadu

První připravovaná série pořadu vysílaná  v roce 2018 je tvořena z 11 dílů.

Stopáž pořadu je 26-30 minut, periodicita 1x týdně – ve čtvrtek. Premiéra proběhla na začátku října.

V každém díle pořadu, který představuje jeden Evin den, je v podobě příběhu představeno 1 hlavní téma z různých úhlů, dále 2 další menší témata a 3 mikrotémata, což jsou například drobné nápady, triky a vychytávky.

V každé sérii se promítne mimo běžná témata (údržba domu, zahrady, domácnosti), sezónnost jednotlivých ročních období (jaro, léto podzim, zima, hlavní svátky– Velikonoce, Vánoce) i další osobní témata (například rodinná oslava, dětská oslava). Dále pořad přiblíží i atraktivní řemesla.

V některých dílech v pořadu vystupují známé osobnosti – herci zpěváci, většinou kamarádi Evy.


Pořad divačky inspirovat, přinášet jim návod, jak si mohou doma věci vylepšit a občas je přinutí k zamyšlení o celkové ekologii života.

Pořad má od prvních dílů velmi dobrou sledovanost a oblibu mezi divačkami. Velmi výraznou výhodou je možnost každý díl pořadu shlédnout nejen v premiéře, ale také při dvojnásobném opakování pořadu a také na webových stránkách pořadu na portálu České televize.

Pro Českou televizi tento pořad produkuje Osobní Rozvoj Média, z.s.

V případě Vašeho zájmu o různé inzertní formáty, které jsou zvláště v této, již skoro předvánoční době, velmi žádané, kontaktujte prosím Manažerku pro partnery paní Martinu Richterovou na mobilním čísle +420 724 032 566 nebo na e-mailové adrese richterova@osobnirozvojonline.cz. Při uvedení hesla Místoprodeje, získáte na inzertní prostory slevu 5 %. Členové POPAI  získají slevu ve výši 15 %.

Poslední díl pořadu, v délce 26:01 min, ve kterém se připravovala mimo jiné křupavá svatomartinská husa naleznete zde.  

O projektu Osobní Rozvoj Média, z.s.

Projekt vznikl za účelem propagace a podpory všech aktivit spojených s osobním rozvojem jednotlivce i skupin, šíření osobního rozvoje v médiích a budování uvědomělé občanské společnosti.

Mezi hlavní činnosti spolku jsou mimo jiné:

  • výzkum a vzdělávání v oblasti osobního rozvoje
  • poskytování vzdělávání v oblasti osobního rozvoje
  • vytváření účinných vzdělávacích programů jako součást výuky na školách
  • příprava školících programů pro znevýhodněné skupiny – ženy po mateřské, absolventy škol, obtížně zaměstnavatelné skupiny atd.
  • nabídky nových přístupů sledujících zvyšování vzdělanosti a uplatnění na trhu práce
  • ve spolupráci s významnými zaměstnavateli vytvářet prostředek sociálního začleňování na trhu práce s využitím silných stránek a schopností jednotlivců

Kontakt:

Jaroslava Timková

Autorka, producentka a šéf scenáristka projektu

Email: timkova@osobnirozvojonline.cz

 

Zdroj a foto: Osobní Rozvoj Média

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010