Nový koncept prodejen PENNY

Ve středu 31. srpna se otevřela rekonstruovaná prodejna PENNY Lehovec, dříve Hloubětín, v Praze 9.  Tato prodejna je první vlaštovkou v nově navrženém konceptu prodejen řetězce Penny Market. 

Tento nový koncept prodejen PENNY, který pokračuje v nabídce českých a regionálních produktů, se především vyznačuje útulným interiérem a osobnějším přístupem k zákazníkům.

PENNY se dlouhodobě zaměřuje na prodej českých potravinových výrobků. Celkem 7 z 10 je českých a v souvislosti s novelou zákona O potravinách budeme takové potravinové výrobky označovat logem s českou vlajkou,“ vysvětluje Zlata Ulrichová, vedoucí marketingu společnosti Penny Market.

Noví Penny - 2

Zlata Ulrychová se také vyjádřila také k designu nově představeného konceptu prodejen, ve kterém dochází ke změně loga, POS materiálů a letáků. Všechny tyto materiály mají být jednodušší a mají zákazníkovi umožnit lepší orientaci v nabídce.

Prostřednictvím nového konceptu chceme povznést kulturu nakupování na příjemnou činnost v přátelském prostředí s lidmi, které znáte ze svého nejbližšího okolí a prodavači, na které se budete těšit.

Při otevření prodejny v novém stylu čekaly na návštěvníky ochutnávky, akce pro děti a pro prvních 500 zákazníků také Bohemia sekt zdarma při nákupu nad 700 Kč.

 

Nový koncept prodejen již na konci minulého roku představil také Lidl.

 

Zdroj: Penny Market, mano.cz

Foto: Penny Market

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010