Nově zrekonstruovaná prodejna v Českých Budějovicích je největší prodejnou Datart v Jihočeském kraji

Datart kompletně zrekonstruoval svou prodejnu v obchodním centru Mercury na ulici Nádražní v Českých Budějovicích. Rozlohou je největší prodejnou Datart v Jihočeském kraji a svým konceptem a službami se řadí mezi nejmodernější elektro prodejny v regionu.

Zhruba sto dní trvala kompletní rekonstrukce prodejny do nového standardu, který mimo jiné zahrnuje interaktivní výstavky produktů. Rozložení prodejny, použité materiály interiéru a barevné členění prostoru pak zákazníkům umožňuje pohodlný nákupu a pomáhá k lepší orientaci. „Prodejnu otevíráme 23. srpna návštěvníci se mohou těšit na akční ceny produktů světových značek, dárky k nákupu a předváděcí akce spojené s ochutnávkou jídla a kávy,“ říká Jitka Chalupská, vedoucí prodejny, na které se o spokojenost nakupujících stará osmnáct elektro specialistů.

S plochou přes tisíc čtverečních metrů je zrekonstruovaná prodejna největší Datart prodejnou v Jihočeském kraji, s rozšířenou nabídkou velkých a malých domácích spotřebičů, produktů ze světa IT, mobilních telefonů a příslušenství. Zákazníci ji mohou využít také jako výdejní místo pro zboží, které si objednají v e-shopu. Novým zbožím se bude zavážet každý den, a to včetně víkendů.

Prodejna byla už před rekonstrukcí u zákazníků oblíbená, je v centu města a po dopravní stránce snadno dostupná. V její blízkosti jsou stovky parkovacích míst se stáním na první tři hodiny zdarma. Rekonstruovaný prostor přináší nakupujícím ještě větší komfort a zážitek z návštěvy prodejny,“ říká Eva Kočicová, mluvčí značky Datart. S ohledem na přítomnost autobusového a vlakového nádraží v blízkosti obchodního centra, se na prodejnu nevztahuje omezení prodejní doby a pro zákazníky bude otevřená také o státních svátcích, s výjimkou Nového roku a vánočních svátků 25. a 26. prosince.

Zdroj a foto: HP Tronic

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010