Nová aplikace eHACCP přináší podnikatelům řešení pro dodržování hygienických standardů

Každá provozovna manipulující s potravinami by měla dodržovat systém kritických kontrolních bodů zvaný HACCP. Ten zaručuje nezávadnost potravin a minimalizuje zdravotní nebezpečí pro konzumenty. Velkoobchodní řetězec MAKRO Cash & Carry pro své zákazníky připravil online aplikaci eHACCP, která jim usnadní dodržování těchto principů. Je dostupná zdarma v českém a vietnamském jazyce. 

Ucelený balíček informací, pomůcek i dokumentů najdou zákazníci MAKRO v nové online aplikaci eHACCP, která byla nedávno spuštěna v češtině a v květnu se k ní přidala ještě vietnamská verze. Podnikatelé se tak už nemusí strachovat, že by neznali aktuální zákonné předpisy pro svůj provoz. E-learning program jim navíc usnadní vzdělávání sebe i svých zaměstnanců. V aplikaci si tak zájemci mohou vytvořit i vlastní příručku  HACCP.  K dispozici je i funkce vytvoření vlastního sanitačního plánu.

„Aplikaci s možností certifikace mohou využít například zaměstnavatelé pro přezkoušení svých zaměstnanců. Po dokončení e-learningu a správném zodpovězení otázek v testu obdrží účastníci semináře Certifikát o absolvování školení,“ říká Marta Nováková, vedoucí oddělení kvality ve společnosti MAKRO.

Aplikace eHACCP je zcela zdarma pro všechny zákazníky velkoobchodů MAKRO a to jak v českém, tak i vietnamském jazyce. Aplikace, jejíž odborným garantem je společnost TÜV SÜD, je dostupná z jakéhokoli zařízení s přístupem k internetu na této webové stránce. 

 

Zdroj: METRO/MAKRO Cash & Carry

Foto: makro.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010