Nezapomeňte na POPAI DAY 2016

Středoevropská pobočka POPAI pořádá 24. listopadu 2016 v Konferenčním centru GRANDIOR Hotel Prague v Praze 1 další ročník úspěšné mezinárodní akce POPAI DAY 2016. Toto tradiční setkání profesionálů z  in-store komunikace patří k významným evropským událostem v oboru marketingu a retailu. Letošní ročník proběhne pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu a Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.

Celodenní program nabídne účastníkům konferenci o potenciálu a budoucnosti místa prodeje, soutěžní expozici POPAI AWARDS s přehlídkou nejlepších projektů a kampaní v prodejních místech a gala večer s předáním cen vítězům soutěže.

Jak opustit zažité způsoby a najít nové způsoby, jak dělat věci jinak a lépe?  Program konference  POPAI FÓRUM 2016 se stane jedinečnou platformou pro představení nových cest, netradičních nápadů, alternativních způsobů komunikace a prodeje zboží a služeb zákazníkům. Nabídne prostředí pro vzájemnou inspiraci, interakci a podněty z nejrůznějších sfér našeho trhu prostřednictvím reálných příkladů z praxe, případových studií a start up projektů. Součástí programu budou rovněž pilotní projekty a návrhy na optimalizaci retailového prostředí a retailových kampaní.

Nebude chybět ani prezentace nových trendů využití online nástrojů pro podporu prodeje v kamenných prodejnách a jejich potenciálu pro značky a maloobchodníky. 

Soutěž POPAI AWARDS 2016 spolu s rozsáhlou soutěžní expozicí prezentuje nejnovější řešení pro účinnou komunikaci v místě prodeje, informuje o nových formách komunikace se zákazníky ve všech hlavních segmentech trhu.  Soutěž je mezinárodně uznávanou oborovou akcí jak z hlediska účasti zahraničních soutěžících, tak svou návazností na evropskou soutěž POPAI Awards Paris a světovou soutěž POPAI Global Awards.

Mezi soutěžními exponáty se představí inovativní POP materiály, prostředky pro vybavení obchodů, nástroje světelné komunikace, informační a orientační systémy, ekologicky šetrná in-store řešení a integrované in-store projekty. V samostatných soutěžních kategoriích budou soutěžit nové digitální  projekty v prodejních místech a  podpůrně propagační předměty (3D).

Soutěžní expozice bude v průběhu celého programu akce zdarma otevřena pro odbornou veřejnost.

Vrcholným bodem programu bude gala večer, na kterém budou vyhlášeny výsledky soutěže POPAI AWARDS 2016 i výsledky studentské soutěže POPAI STUDENT AWARD 2016.

POPAI DAY podporuje řada partnerů i mediálních partnerů a vzhledem k již tradičně velkému zájmu je očekávána účast více jak 500 zástupců odborné veřejnosti.

Termín:         24. 11. 2016 od

Místo:            Konferenční centrum GRANDIOR Hotel Prague, Praha 1

Pořadatel:    POPAI CE

Na tuto reprezentativní retailovou akci se stále ještě můžete přihlásit zde.

 

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010