Nemléko uvedlo na trh Nemáslo, novou rostlinnou alternativu nejen pro vegany

Mladá česká firma Nemléko rozšířila své portfolio o další produkt. Jejich Nemáslo, jak novinku pojmenovali, je čistě rostlinnou alternativou másla či margarínu. Jeho základ tvoří mandlový Nejogurt, tudíž je vhodné pro všechny, kteří nemohou nebo nechtějí konzumovat laktózu. Nemáslo je od září k dostání na on-line obchodě rohlík.cz a ve vybraných prodejnách se zdravou výživou.

Nemáslo se vedle rostlinných nápojů z mandlí či máku, mandlových jogurtů a ledové kávy stalo další, čistě rostlinnou alternativou k mléčným výrobkům, které firma Nemléko vyrábí.

„Naším dlouhodobým cílem je usnadňovat život těm, kteří nechtějí nebo nesmí konzumovat laktózu. V Nemléku se proto snažíme vyrábět chutné produkty, které těmto lidem pomohou vyvážit jejich jídelníček,“říká majitelka firmy Amálie Koppová a dodává: „Všechny naše produkty jsou přírodní, neobsahují konzervanty, a dokonce ani cukr. Jsou tedy vhodné i pro vyznavače zdravého životního stylu.“

Stejně jako většina produktů značky Nemléko, i tento je k dostání ve dvou velikostech. Menší 125g sklenice je k dostání za 59,90 Kč, větší 375g varianta vyjde na 139 Kč. Všechny produkty značky Nemléko můžete koupit na on-line obchodě rohlik.cz nebo ve vybraných prodejnách se zdravou výživou.

Firma Nemléko působí na českém trhu od roku 2016. Založil ji mladý pár Amálie Koppová a David Balcar. Za dva roky svého působení se firma rozrostla a expandovala i za hranice České republiky. V současnosti Nemléko dováží své produkty celkem do 250 obchodů a kaváren v Česku a na Slovensku.

Zdroj a foto: Nemléko

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010