Nejvíce slev u potravin bylo od začátku září ve Středočeském kraji

Podle portálu Svetochutnavek.cz, který informuje o probíhajících ochutnávkách v obchodních řetězcích na území České republiky a o dalších retailových aktualitách, bylo zaznamenáno v období 1.-7.9.2016 celkem 27 646 slev u potravin. Nejvíce slev bylo ve Středočeském kraji (2106) a naopak nejméně v Praze (1833).

Portál Svetochutnavek.cz vycházel z údajů serveru Kupi.cz, který poskytuje informace o slevách v obchodních řetězcích na území České republiky.   

Nejvíce slev, a to v rámci celé České republiky, ve sledovaném období nabízely obchodní řetězce u alkoholu, dále pak u masa, uzenin a ryb, u mléčných výrobků a vajec a také u sladkostí a slaných snacků.

Nejméně slev bylo zaznamenáno u ovoce a zeleniny a u výrobků zdravé výživy.

Monitoring slev potravin - 1 - tab celá ČR

Pokud se detailněji podíváme na pražské prodejny obchodních řetězců, zjistíme, že v uvedeném období se nejvyšší slevy pohybovaly v rozmezí 41-59%. Nejvyšší slevu ve výši 59% poskytoval v kategorii mléčné výrobky a vejce Albert hypermarket u trvanlivého mléka Kunín – 1,5% polotučné v litrovém balení 

Ve dvanácti vybraných kategoriích potravin nejvyšší slevy nabízely řetězce Kaufland a Billa ( po 5 nejvyšších slevách).

Monitoring slev potravin - 1 - tab

Nejvyšší slevy u potravin v obchodních řetězcích plánuje server Svetochutnavek.cz sledovat pro své návštěvníky pravidelně.

 

Zdroj a tabulky: Svetochutnavek.cz

Foto: pixabay.com

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010