Nejvíce ocenění v odborné soutěži POPAI AWARDS 2016 získala agentura DAGO

Na včerejší konferenci POPAI DAY 2016 byly představeny nejen nové retailové trendy, ale na večerním galavečeru také vyhlášeni vítězové v odborné soutěži POPAI AWARDS 2016. Nejvíce ocenění, celkem šest, si odnesla agentura DAGO, s.r.o, partner portálu Mistoprodeje.cz. 

Ve čtvrtek 24. listopadu 2016 se opět po roce konala v Praze konference POPAI DAY, kterou pořádá kancelář POPAI Central Europe. Letošní ročník měl podtitul Kudy jinudy, když ne tudy?

POPAI DAY 2016 - orez

V obsahově silně nabitém dopoledním a odpoledním programu se účastníci dozvěděli vývoj a celosvětové trendy v retailu, poznali pilotní projekt komplexního přístupu in-store komunikace značky BONAVITA v Globusu, dostali informace ohledně využívání sémiotiky v POP komunikaci značky.

MO na POPAI DAY 2016 - orez

Velmi zajímavá byla ukázka rebrandingu značky Banka Creditas, od návrhů nového loga od společnosti Dynamo Design až po návrh a tvorbu pilotní pobočky od společnosti Moris Design.

V odpolední části se zahraniční příspěvky konference zaměřily na Behavioural Marketing, využití holistických koncepcí pro retail a koncept úspěšného In-store startupu.

Neméně zajímavý byl příspěvek společnosti Optiscont, která propojila zajímavým způsobem online nabídku tvorby brýlí na míru v místě očních lékařů. O tom, že pronájem zboží může být velmi zajímavou službou i pro internetové portály, hovořil Oleg Vojtíšek ze společnosti Alza.cz, která tímto způsobem pronajímá iPhony.

Na závěr celého programu se účastníci konference dozvěděli od ředitele společnosti RSE Development Marca Jacoutona o společenské odpovědnosti firem ve světě marketingu a retailu.

Po celodenní konferenci proběhl Galavečer, na kterém byly vyhlášeny jak studentské ceny POPAI STUDENT AWARD 2016, tak především hlavní ceny POPAI AWARDS 2016.

Vyhlašování POPAI DAY 2016 - orez

Nejúspěšnější agenturou, která získala šest cen, byla společnost DAGO, s.r.o., partner portálu Místoprodeje.cz.

Popai_Awards_2016_Capitain Morgen-DAGO

Ceny získala za Captain Morgan Endcap (kategorie Vynikající realizace), Somersby kartonový stojan (kategorie Cena za nejlepší POP z materiálu na bázi papíru),  Vitana Farmářské trhy (kategorie Potraviny), Vláček Kofola (kategorie Nealkoholické nápoje),  Akční paletový ostrov Captain Morgen (kategorie Alkoholické nápoje, tabák) a Flora Promostolek (kategorie Ostatní – prototypy a vzorky).

Pět vítězných ocenění si odnesla agentura Authentica, s.r.o. a tři společnost Plzeňský Prazdroj, a.s., která obdržela také cenu absolutní vítěz soutěže za realizaci s názvem Radegastovna (nový styl provozoven pivovaru Radegast).

Popai_Awards_2016_Ragestovna - Plazenské pivovary

Cenu publika získala agentura Sprint Trading s.r.o. s exponátem Santův pokojíček.

Popai_Awards_2016_Santův pokojíček

Na Galavečeru bylo rozdáno plno odborných cen v různých kategoriích, a proto přinášíme detailnější přehled oceněných v následujících tabulkách.

výherci POPAI AWARDS 2016 - tab 1

výherci POPAI AWARDS 2016 - tab 2

výherci POPAI AWARDS 2016 - tab 3

Letošní ročník retailové konference POPAI DAY 2016 a také Galavečer se slavnostním předáváním retailových cen se velmi vydařil. Již nyní se těšíme na příští ročník a gratulujeme nejen všem oceněným společnostem, ale také všem nominovaným.

redakce

 

Zdroj: POPAI CE

Foto: exponáty – POPAI CE, Miroslav Oupic – redakce

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010