Naše stravenka získala prestižní ocenění

Stravenková karta Naše stravenka, která je produktem společností Lidl stravenky a ČSOB, se řadí mezi výjimečné projekty v oblasti platebních karet. Svědčí o tom výroční cena Special Mention, kterou uděluje společnost Mastercard, čímž ocenila zavedení tohoto produktu na český trh.

Naše stravenka byla uvedena na trh jaře roku 2017 a záhy si našla cestu mezi firemní zákazníky. Za jejím úspěchem stojí především nabídka bezkonkurenčních podmínek, férový minimální poplatek ve výši 2,5 % z hodnoty stravenky pro restaurace při proplácení a nulové provize pro zaměstnavatele bez rozdílu velikosti. V dubnu 2018 pak byla zavedena elektronická stravenka v praktické podobě karty, která oproti papírovému formátu přinesla další výhody – pro restaurace je to především nulová administrativa při proplácení stravenek, pro zaměstnavatele pak odpadají složité rozdávání stravenek zaměstnancům a náklady na dopravu, naopak ocení rychlost nabití nárokové částky pro zaměstnance.

Držitelům stravenkové karty již postačí jen jedna platební karta, mají neustále přehled o zůstatku a proběhlých transakcích. Držitelé na kartě ocení také to, že zůstatek na kartě nepropadá a denní či jednorázová maximální útrata je 1 600 Kč. Toto všechno včetně úspěšného rozjezdu neušlo pozornosti společnosti Mastercard, která Naši stravenku ocenila.

Naši stravenku v současné době poskytuje zaměstnancům více než 4 000 firem, jejím prostřednictvím lze platit ve více než 6 000 restauracích. Kromě restaurací lze Naši stravenku již dnes uplatnit ve všech prodejnách obchodních řetězců Lidl a Kaufland.

Zdroj a foto: Lidl Stravenky

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010