Mr. KEBAB otevírá svoji první provozovnu v ČR

Již zítra, v pátek 15.9.2017, otevře slovenský fast-foodový řetězec Mr.KEBAB svou první provozovnu v Česku, v obchodním centru CENTRAL KLADNO.

Kromě specifického sortimentu kuřecího kebabu nabídne zákazníkům výběr sýrových, kuřecích a bramborových pochoutek. Na své si v nabídce přijdou i zdravě se stravující zákazníci. Ocení nejen kuřecí kebab, který je naložený ve vlastní šťávě, a originální směsi koření na salátovém lůžku, ale i výběr unikátních zeleninových salátů. Pro nejmenší zákazníky jsou připravena výhodná dětská menu s dárkem.

Otevření bude provázet zajímavá kampaň pro zákazníky, plná akcí, slev a dárků, která potrvá až do 8.10.2017,“ uvedl zakladatel konceptu Mr.KEBAB Ľubor Lelovits.

„Na  otevření v Kladně naváže v listopadu provozovna v obchodním centru IGY Centrum v Českých Budějovicích. Protože plánujeme v následujících letech otevřít několik desítek provozoven, je koncept postaven na poměrně rychlé návratnosti 2-3 roky, investici do 3 miliony korun a nižším franšízovém poplatku. Věříme, že o jednotlivé licence bude zájem i mezi dalšími obchodními partnery, budoucími franšízanty,“ uvedli majitelé společnosti Czech Retail Group,  Petr Kutík a Ondřej Šlechta, budoucí držitelé master licence pro Českou republiku a dodávají, že budoucím partnerům/franšízantům garantují maximální podporu založenou na zkušenostech v oblasti maloobchodu, kde se v posledních 15-ti letech věnovali vyhledání míst pro nové provozovny, vyjednání nájemních podmínek a následnému řízení provozů, pro významné evropské maloobchodní značky.

 

Zdroj a foto: Czech Retail Group

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010