MORIS design v letošním roce expanduje

Centrála společnosti MORIS design se v Praze 4 – Michli rozrůstá o nové kanceláře. Navíc společnost také zvětšuje prostory svých výrobních kapacit  v Praze 10 – Štěrboholích. 

Výrobní společnost MORIS design, která má přesah do marketingu a řešení prodejních strategií, roste dvouciferně již několikátým rokem v řadě.

Rozvoj firmy sebou logicky nese i investice do rozšiřování firmy a do počtu fundovaných zaměstnanců. Proto se část výrobních kapacit z michelské centrály přesouvá do rozšířené štěrboholské výrobní haly, kde MORIS design navyšuje kapacitu o 1 000m2 výrobní plochy. Tím zde vzniká i větší prostor pro demo instalace prototypovaných prodejen a dílčích prostředků na podporu prodeje, které ve Štěrboholech MORIS design realizuje při vývoji s různými klienty z oboru in-store designu.

V pražské michelské centrále naopak vznikne více kancelářských prostor pro narůstající tým projektových manažerů, konstruktérů a designérů.

Radomír Klofáč, majitel společnosti MORIS design k této firemní expanzi říká:

„Buduji firmu téměř dvě desítky let a každá taková expanze je pro mě vyjádřením jisté odměny za naše společné úsilí a vysoké pracovní nasazení. Jsem vděčný za každou poptávku, každou zakázku, za čas, který nám naši zákazníci věnují. Díky tomu můžeme růst a nabízet neustále lepší služby. Těším se, jak společně s našimi zákazníky budeme i nadále budovat podobu úspěšného českého retailu.“

  

Zdroj a foto: MORIS design

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010