MOL představil první občerstvovací Fresh Corner Drive v Česku

Společnost MOL jako první síť čerpacích stanic v České republice představila svým zákazníkům nový občerstvovací Fresh Corner Drive. V Hradci Králové v Koutníkově ulici na výjezdu z města mohou návštěvníci čerpací stanice kromě standardních služeb nově využívat také zrychlený prodej občerstvení do okénka.

MOL tento koncept poprvé představil v Maďarsku v loňském roce. V České republice se jedná vůbec o první občerstvovací Drive přímo provozovaný čerpací stanicí. „S konceptem Fresh Corner Drive dále rozvíjíme náš záměr maximální, komplexní a především flexibilní péče o naše zákazníky. Prostřednictvím okénka pro rychlé občerstvení si náš zákazník může vybrat z bohaté nabídky kvalitní kávy Fresh Corner a dalších teplých i studených nápojů, aniž by musel opustit pohodlí svého vozidla. V okénkové nabídce nechybí ani široký výběr sladkého a slaného občerstvení, které u nás zákazníci nejvíce preferují,“ upřesňuje Ivo Velíšek, retail shop sales manager MOL Česká republika.

 

Fresh Corner Drive navazuje na expanzi moderního občerstvovacího konceptu Fresh Corner, ktery MOL buduje na svých čerpacích stanicích od roku 2015. V současnosti mohou zákazníci navštívit již 140 Fresh Cornerů po celém Česku. Letos v srpnu představil MOL také svůj první kioskový Fresh Corner mimo čerpací stanici v pražském obchodním centru Arkády Pankrác.

 

Zdroj a foto: MOL Česká republika

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010