Módní značka s.Oliver otevírá obchod ve Freeportu

Outletové centrum Freeport Fashion Outlet otevírá další z prodejen světoznámých značek oblečení a módních doplňků. Nově se mezi  více než sedm desítek obchodů centra zařadí i původně německá značka s.Oliver. Nabídne kvalitní volnočasové oblečení městského stylu. Ve Freeportu se prodejna s.Oliver poprvé představí veřejnosti u příležitosti takzvaného Late Night Shoppingu, největší nákupní akce roku, která se uskuteční 23. září.

„Věříme, že outletový koncept s.Oliver si u nás najde rychle své zákazníky. Ostatně jednou z charakteristik této značky je široká paleta kvalitního oblečení, které se každoročně představuje několika nově uvedenými kolekcemi. Její oděvy jsou určeny pro děti, ženy a muže všech věkových kategorií,“ vysvětlila Anna Karásková, marketingová manažerka centra Freeport Fashion Outlet se sídlem v Hatích na Znojemsku.

Novému obchodu se komunikační podpory postupně dostane v regionálních médiích, outdoorové reklamě i v on-line prostředí. Stěžejní pro oslovení cílové skupiny bude ovšem i načasování otevření prodejny. Poprvé budou moci zákazníci navštívit s.Oliver v centru Freeport během jeho každoročně nejvýznamnějšího nákupního eventu Late Night Shoppingu.

„Noční nakupování je pro nás skvělou příležitostí pro přímé oslovení široké veřejnosti. Návštěvnost se během Late Night Shoppingu pohybuje pravidelně kolem dvaceti tisíc návštěvníků, kteří si tak letos mohou doslova najít cestu a osobně se seznámit i s konceptem nové prodejny světoznámé značky,“ doplnila Anna Karásková s tím, že letošní Late Night Shopping a zároveň i představení nového obchodu s.Oliver proběhne v sobotu 23. září.

Slevy ve výši až 80 procent na zboží ve více než 75 značkových obchodech budou probíhat po celý den (od dopoledních deseti hodin až do půlnoci).

Hlavní program začne v sobotu od 14 hodin. O příjemnou atmosféru se bude starat známý moderátor Miroslav Šimůnek z TV Prima. Ve Freeportu se také představí populární raper Majk Spirit. Lidé se mohou těšit i na Mr. Beana, kouzelníka Tomasiana, dále na světelnou, taneční a barmanskou show. Mezi VIP hosty nebudou chybět známé tváře Eva Decastelo a Monika Marešová.

Velkým lákadlem bude rovněž soutěž o nový vůz Opel Corsa, ve kterém odjede jeden ze zákazníků sobotních nákupů.

 

Zdroj a foto: Freeport Fashion Outlet

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010