Möbelix v Levicích poprvé představil nový koncept prodejny

Oblíbený obchodní dům s nábytkem a doplňky Möbelix otevřel ve spolupráci s CPI Property Group novou prodejnu v Levicích na Slovensku. Jako první vůbec je ve zmenšeném formátu vhodném pro menší města.

Möbelix je součástí velké rakouské společnosti XXXLutz KG, která se zaměřuje převážně na prodej nábytku a vybavení domácností. Na slovenském trhu působí již od roku 2008, přičemž v Evropě má již více než 70 poboček. Nová prodejna v Levicích je jednou ze tří poboček, kterou společnost během své expanze v květnu na Slovensku otevřela.

Prostory, které značka využívá, jsou ve vlastnictví realitní investiční skupiny CPI Property Group. Ta se bude také dále podílet na správě objektu. „Máme samozřejmě velkou radost, že se Möbelix rozhodl nový koncept prodejny otevřít ve spolupráci s námi,“ uvádíRóbert Dikan, Asset Manager ve společnosti CPI Property Group a dodává: „Věříme, že si zákazníci prodejnu oblíbí. Je to naše vůbec první spolupráce se značkou Möbelix.“

Nový formát prodejny byl vyvinut pro menší města, značka se tím přibližuje zákazníkům a stává se ještě dostupnější. Zmenšená prodejna si vyžádala i zcela nový koncept designu venkovní fasády a reklamy. Přípravy projektu v Levicích započaly již na podzim minulého roku a dokončeno vše bylo na konci května. Celková prodejní plocha zabírá okolo 2 tisíc m2, dalších 500 m2 doplňuje venkovní zahradní centrum.

Zdroj a foto: CPI Property Group

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010