Lidl začal běhat a má Rákosníčkův běh

Lidl má za sebou první běh v běžeckém seriálu Česká pojištovna RunTour. Jako partner zaštiťuje dětské běhy pod názvem Rákosníčkův běh. Zároveň zve k běhání i své zaměstnance.

V letošním roce se Lidl stal jedním z hlavních partnerů běžeckého seriálu Česká pojišťovna RunTour.

Stejně jako ve svých ostatních aktivitách se i zde soustředí především na děti, a zaštiťuje proto všechny běhy v dětských kategoriích. Všechny děti vybaví závodním tričkem a startovním vakem s motivy Rákosníčka. Kromě toho dětem nabízí aktivní zábavu v dětské zóně, kde děti za splnění různých pohybových aktivit, například cvičení v Posilovně u Rákosníčka, mohou získat drobné odměny.

Líbí se nám idea aktivního dne pro celou rodinu. Rákosníčkův běh včetně pohybových aktivit v dětské zóně je logickým rozšířením našeho projektu Rákosníčkových hřišť. Je hezké vidět, že děti pohyb baví.“ řekl k partnerství Pavel Stratil, generální ředitel společnosti Lidl Česká republika.

  

Lidl využil partnerství s běžeckým seriálem i pro své zaměstnance. Pod heslem „Běhej s Lidlem“ se všichni mohou zúčastnit libovolného počtu závodů a vzít s sebou i svou rodinu. Startovné hradí Lidl. Zaměstnanci mohou využít i profesionálních rad Miloše Škorpila.

Pozvali jsme všechny zaměstnance, aby začali běhat s námi. Na všech závodech se o ně staráme a je skvělé vidět, jak jsou nadšení. Ještě před startem sezóny se přihlásilo na 700 zaměstnanců i s rodinami ze všech koutů republiky. Hned na prvním závodě v Českých Budějovicích měl LIDL TÝM téměř dvě stě členů a po nadšených reakcích na atmosféru samotného závodu a hlavně týmového ducha se na následující závody hlásí další. A to je prostě skvělé.“ dodal Pavel Stratil.

Lidl je partnerem všech osmi závodů Česká pojišťovna RunTour. Rákosníček i LIDL TÝM tedy poběží ještě v Ústí nad Labem (13.5.), Brně (27.5.), Plzni (10.6.), Olomouci (15.7.), Liberci (19.8.), Praze (30.9.) a v Pardubicích (4.11.).

 

Zdroj a foto: Lidl

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010