Lidl postaví v Bučovicích novou prodejnu

Dnes, v úterý 5. března, budou zahájeny stavební práce na nové prodejně Lidl v Bučovicích. Stát bude v ulici Nádražní a otevření je naplánováno na druhou polovinu letošního roku. Její výstavbou reaguje společnost Lidl na četná přání místních obyvatel.

Nová prodejna zaujme na první pohled architektonickým pojetím. To se odráží ve vzdušném a velkoryse řešeném vnitřním prostoru s dostatkem denního světla, které zajistí prosklená část fasády. K příjemnějšímu nakupování dále napomohou širší uličky, pokladny s velkou odkládací plochou, nebo dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu či použité barvy. Součástí prodejny bude pekárna, v nabídce pak budou převažovat čerstvé potraviny. Prodejna bude jednopatrová, přičemž při stavbě bude myšleno také na zaměstnance. Ti se mohou těšit na moderní zázemí.

Výstavbou nové prodejny vycházíme vstříc obyvatelům Bučovic, kteří si přáli mít ve městě naši prodejnu. Jejím konceptem pak chceme dostát výrazně se měnícím nárokům zákazníků. Přineseme jim komfortnější nakupování od začátku až do konce.  Neméně důležití jsou pro nás ale naši zaměstnanci, kterým tento stavební koncept přinese kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch i velkorysé zázemí s optimálními odpočinkovými prostory,” okomentovala výstavbu Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Samozřejmostí pak bude prostorné parkoviště. Vybaveno bude parkovacími místy o šířce 2,70 m, což je o 20 cm více než standardní parkovací stání. Vyčleněna tu budou i parkovací místa pro rodiny s dětmi. Pro ně budou k dispozici i speciální vozíky pro upevnění autosedačky či dětské nákupní vozíky. 

Velmi důležitým aspektem nové budovy je její ekologická šetrnost. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně-izolační vlastnosti budovy, efektivní systém podlahového vytápění a chlazení a použití ekologických chladicích technologií. Uvnitř prodejny i na parkovišti se bude svítit úsporným LED osvětlením.

Termín otevření nové prodejny je naplánován na druhé pololetí letošního roku. Nejbližší prodejny Lidl jsou v tuto chvíli otevřeny ve Vyškově a v Kyjově.

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010