Lidl otevřel ve Znojmě novou prodejnu

Ve Znojmě v ulici Vídeňská byla včera, v pondělí 3. prosince, otevřena 240. prodejna Lidl. Jde o druhou prodejnu ve Znojmě a o prodejnu postavenou podle nového konceptu. Z nákupů uskutečněných v otevírací den Lidl podpoří ZŠ JUDr. Josefa Mareše.

Zákazníci se mohou těšit především na pohodlné nakupování v příjemných prostorách. K tomu přispějí například širší uličky, nová pekárna, rozšířené úseky čerstvých potravin, tedy ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Další zásadní novinkou pro zákazníky jsou nové pokladny s odkládacím prostorem i větší plochou za pokladnami, takže zákazníci budou mít větší pohodlí při ukládání svých nákupů.

„Novinkou je také  WIFI připojení zdarma, ve vstupním prostoru pak možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl a s nápoji z našeho sortimentu,” doplnila novinky pro zákazníky mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá. Prodejna je dvoupatrová, přičemž druhé patro bude sloužit jako zázemí pro zaměstnance.  Využívat budou moci sprchy, odpočinkovou místnost včetně zastřešené terasy. Přibyly tu i kanceláře a školicí prostory.

Budova prodejny pak upoutá prosklenou fasádou, díky níž bude co nejvíce využíváno denní světlo. Uvnitř prodejny i na parkovišti bude využíváno výlučně úsporné LED osvětlení. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně-izolační vlastnosti budovy, efektivní systém podlahového vytápění a chlazení a použití ekologických chladicích technologií.

Nová prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. Po dobu dvou týdnů po otevření se zákazníci navíc mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tuto prodejnu.

První den otevření byl  spojen také s podporou pro místní ZŠ JUDr. Josefa Mareše. Tu podpořili v pondělí všichni zákazníci, kteří nakoupiůi za více než 300 Kč.  Společnost Lidl totiž daruje ZŠ z každého včerejšího nákupu nad 300 Kč částku 50 Kč. Darované finance budou využity na nákup učebních pomůcek.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010