letgo přináší revoluci na český trh online bazarů

letgo patří mezi nejrychleji rostoucí aplikace na českém trhu a úspěšně rozšiřuje trh se zbožím z druhé ruky. Uživatelé na letgo nakupují a prodávají zboží, nejen bazarové ale i nové. Jedná se o vše od elekroniky přes auta až po oblečení či nábytek.

Bezplatná aplikace letgo roste nejrychleji ve svém segmentu nejen u nás, ale i celosvětově. Vystavení zboží na prodej zabere pár sekund, komunikace mezi prodávajícími a kupujícími probíhá přímo v aplikaci na chatu. Zobrazené inzeráty lze třídit podle kategorie, polohy a ceny, nebo lze na hlavní stránce aplikace rovnou kliknout na vyhledávání v konkrétní kategorii (auto-moto, elektronika, dům a zahrada atd.). Aplikace také automaticky nabízí nejdříve zboží z okolí, a to díky využití geolokace. „Umístění inzerátu na letgo je opravdu jednoduché a průměrně zabere pouhých 30 vteřin. Vše lze udělat ve třech rychlých krocích přímo v aplikaci – vyfotit, popsat a sdílet. Inzerát pak uvidí uživatelé především z blízkého okolí, což usnadňuje samotné předání zboží,“ vysvětluje Jakub Kováč, ředitel letgo pro střední Evropu.

V České republice jsou na letgo nejaktivnější uživatelé v Praze, středních Čechách a ve Slezsku. Mezi nejoblíbenější kategorie aplikace patří móda a doplňky, dětské zboží, elektronika, potřeby pro domácnost včetně nábytku a také auta a autodoplňky. Nejrychleji rostoucími kategoriemi je pak dětský sortiment a móda. V České republice představují ženy více jak polovinu uživatelů, muži prodávají či nakupují na letgo ve 41 %. Nejaktivnější jsou uživatelé ve věku 18-44 let, kteří tvoří 83 % všech uživatelů.

Od svého spuštění v roce 2015 si letgo stáhlo po celém světě 75 milionů uživatelů, kteří vystavili přes 200 milionů inzerátů. V České republice se letgo komunita neustále zvětšuje. Za poslední rok počet aktivních uživatelů více než ztrojnásobil.

Na letgo lze ale pořídit nejen běžné věci do domácnosti nebo sportovní vybavení. V aplikaci najdete i luxusní auta, například se zde prodala Tesla Model S P85D či Lamborghini Gallardo. Na své si přijdou také vášniví hráči playstationu či xboxu, „jablíčkáři“ nebo ti, kteří hledají ojedinělé kousky a originální vychytávky.

 

Zdroj a foto? letgo

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010