Kuchyňská studia Datart nově nabízejí i koupelnový nábytek

Kuchyňská studia Datart rozšířila nabídku o nábytek do koupelen, který nabízí individuální design a přispívá k domácí pohodě a pocitu útulnosti.

Stejně jako u kuchyňského nábytku nabízí Datart i v případě koupelen velmi kvalitní produkty německé výroby. Nabídka zahrnuje jak skříňky z odolných materiálů v mnoha provedeních, tak i keramická umyvadla s vysokotlakými bateriemi. „Dezén dvířek je inspirován lázněmi a wellness, působí proto velmi útulně a příjemně. Navíc si u nás zákazníci mohou pořídit kuchyni a koupelnu stejného či velmi podobného designu. Výhodou našeho nábytku do koupelny je zároveň jeho variabilita. Novou koupelnu složíme zákazníkům z desítek uzavřených anebo otevřených skříněk přesně na míru. Při zařizování koupelny je velmi důležité dbát na dostatek úložného prostoru a ergonomii, tedy dispoziční uspořádání uzpůsobené různým typům činností, které v koupelně provádíme. S tímto vším vám poradí naši zkušení designeři,“ vysvětluje Iva Vrbová, manažerka Kuchyňských studií Datart. Koupelnový nábytek Datart odveze kamkoliv po celé ČR i SK, a zároveň jej rovnou i nainstaluje a předvede novým majitelům.

Útulný vzhled koupelny je vytvořen použitím nábytkových prvků v dezénu imitace dubu. Dispoziční řešení nabízí dostatek úložného prostoru.
Neutrální břidlicově šedá barva je podtržena tzv. „supermatným“ povrchem, který je na dotek velice příjemný, ale hlavně je skvělý na údržbu. Výhodou koupelnového nábytku z Datartu je jeho variabilita. Novou koupelnu složíme z desítek uzavřených nebo otevřených skříněk přesně na míru konkrétního zákazníka.
Zásuvka pod umyvadlem nabízí překvapivě velký úložný prostor, navíc je umístěna ve velmi pohodné výšce. Možnosti jsou zde ale neomezené a záleží jen na požadavcích zákazníka. Koupelnové zásuvkové moduly se vyrábějí ve výškách od 29 do 59 cm a šířkách od 30 do 120 cm.

Kuchyňská studia Datart nově nabízejí i koupelnový nábytek

Imitace šedého kamene je zkombinována s otevřenými regálovými boxy s hliníkovými rámy, které se vyznačují lehkostí materiálů a vysokou nosností.

Zdroj a foto: Datart

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010