Krušovice musí bohužel vymyslet nový motiv pro své spoty

Pivovar Krušovice, který v předminulém roce přišel ve svých TV spotech s motivem Krále, bude muset tento motiv bohužel změnit. Představitel Krále, Vladimír Černohorský, totiž minulý týden zemřel.  

Motiv Krále, který se nebojí ničeho a nic jej neodradí od pití jeho oblíbených Krušovic, začal již v roce 2014, ve spotu Král nikdy neustupuje! Zde se postavil proti bývalému fotbalovému reprezentantovi a rebelovi Tomáši Řepkovi.

https://youtu.be/Auw2Ayg-dHw

Ve stejném roce se také natočil klip s názvem Král má své priority, ve které Král odolal i krásné slovenské herečce Vicou Kerekes a raději se držel posledního půllitru Krušovic v hospodě.

https://youtu.be/R8NROvjYKYg

Rok nato představoval Vladimír Černohorský Krále, který fandí našim hokejistům na domácím mistrovství světa v Praze. Tento spot se jmenuje Král fandí hokeji na mistrovství světa 2015 a Krušovicím se povedlo tímto názvem a sloganem i zajímavé propojení se jménem předsedy Českého svazu ledního hokeje, Tomášem Králem.   

https://youtu.be/5A2VX4GpXX8?list=PL02tkJ-iy2sEFiVLh9jRz4qLtt6KGzNZ_

Poslední, letošní, spot Krušovic s Vladimírem Černohorským v hlavní roli Krále, se opět týkal mistrovství světa v hokeji v Rusku. S ním ve spotu vystupovala herečka Jitka Čvančarová.

Byl to bohužel poslední reklamní spot Vladimíra Černohorského. Jak uvádí server idnes.cz, podle jeho přátel trpěl depresemi a únavovým syndromem.

Tomáš Řehořek, režisér těchto reklamních spotů uvedl serveru iDNES.cz, že „Krále“ našli při castingu na reklamu.

Hledali jsme výjimečný zjev, takže jsme si ho všimli mezi komparsisty. Nebyl vyloženě reklamní typ, naopak, ale my jsme potřebovali výjimečnou osobnost. Vyzkoušeli jsme si ho, líbil se nám, a tak jsme se rozhodli pro netradiční krok, který se vyplatil. Bez něj by to nebylo ono. On nebyl herec, čili pivního krále nehrál, on jím byl tělem i duší. Já té smutné zprávě pořád nemohu uvěřit, ještě nedávno jsme točili pokračování reklamy k mistrovství a byl skvělý, zábavný jako vždycky. Myslím, že si nikdy ani nepředstavoval, že by vstoupil před kameru a stal se slavným.“

https://youtu.be/Jx5ieSgvINI

 

Pivovar Krušovice se tak bude bohužel muset ohlédnout po jiném motivu svých TV spotů, protože pokračovat s jiným představitelem Krále je nemožné. Redakce našeho odborného portálu však věří, že pivovar nalezne další nosný motiv, který upoutá diváky minimálně stejně jako s Vladimírem Černohorským. Což ale bude určitě těžké a složité.

 

Zdroj: redakce, idnes.cz, tvspoty.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010