Kreativní obaly na těstoviny

Jaké znáte typy obalů na těstoviny? Papírové nebo plastové, případně ještě v dárkové balení v různých ozdobných krabičkách? Co ale mít originální obal, který je nejen vtipný, ale i designově na výši? Ruský designer Nikita Konkin nedávno takovýto obal na těstoviny, který nyní dobývá svět, navrhl. 

Kudrnaté, rovné i vlnité vlasy inspirovaly moskevského designera k vytvoření originálních a unikátních obalů na těstoviny.

Na jednoduchých bílých obalech září dámské kreslené portréty, které mají místo vlasů výřezy překryté průhledným plastovým obalem. A právě tady vzniká úchvatný efekt tvořící vlasy z těstovin.

Tradiční špagety tak posloužily jako krásné rovné dívčí vlasy na balení pro spaghettoni,, kudrnaté vlasy vytvořily těstoviny na balení pro cavatappi (kolínka) a vlnité vlasy pro fettuccine (nudle).

Nikita Konkin je zkušený ruský designér, který se řadí ke generaci designerů mladších 40 let. Zaměřuje se především na webdesign stránek a do obalového designu se pustil poprvé – a hned s celosvětovým úspěchem, ke kterému mu pomohly zejména sociální sítě. Naprosto jednoduchý design a dokonalý nápad musí ocenit i ti, co si na design příliš nepotrpí, nebo mu vůbec nerozumí.

Nutné informace o potravinách jsou uvedené přehledně po stranách obalu, takže přední strana výrazně vyčnívá nejen samostatně, ale i přímo na nákupním regálu (viz fotografie).

Popis realizace:

  • Projekt: Koncept obalového designu pro těstoviny
  • Design: Nikita Konkin
  • Lokace: Moskva, Rusko
  • Použité materiály: papír, plast

https://youtu.be/Yug_VC8FICQ

 

Zdroj: vlasyaucesy.cz

Foto: mihdesign.com.pl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010